bir de guler yatirim tarafinda aylardir yzaiyorum , epi topu 7-8 yatirimci var. kimi nereye surukluyorum acaba?
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Teþekkürler Sayýn bensattýmgitti,
kitabýn ortasýndan konuþmuþsunuz, ama dikkat edin burda bazý arkadaþlara itiraz yazýnca toplu bir saldýrýya maruz kalýyorsunuz. sizin ile benzer þeyleri bende RTALB forumunda arkadaþa yazdým, kendýsýnden deðilde bir kaç yandaþýndan cevap geldi.. Bu adam tam bir ilizyonýst aylarca çeþitli beklentiler ile insanlarý rtalb de sattýrmamaya çalýþtý ve tahsýslý sonrasýda; tahsýslý çok önemlý degýl abartmayýn dedý..kendisi tam bir pazarlamacýdýr ve etkilidir de ! bilgisiz ve zor durumda olan insanlarý umulmadýk vaatler ýle kandýrmak kolaydýr, bu size kazandýrabýlýrde ve fakat ya vijdanýnýz , vijdanýnýz rahat mý dýye sorun. aylarca beklentý yaratý ve þimdi de önemli býr gelýsme olmadýgý söyluyor.. Allah þaþýranlarý affetsin.. þimdi ordaký yený hýkayesý ve oyunuz nasýl kuracagýný merak edýyorum. taký gulerdeký pozýsyonunu sonlandýrana kadar, rtalbde muhtelýf hýkayeler uretecektýr..
seni ne zaman kandirdim ????
sana ne zaman pazarlama yaptim ?
benim yazdigim kac yazida pazarlama faaliyeti yaptigima kanaat getirdin. hangi hayali sattim ???
aylardir burada yaziyoruz toplasan bir elin parmaklari kadar kisiyiz zaten.
sen bu konuya nereden ve ne zaman dahil oldun.
burayi da belli ki investing formatina cevirmesi icin gorevlendirdikleri ekip var. hos geldin.
rtalb tarafindan buraya gecmissin demekki iki tarafi da ayarla demisler.
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
ha bide nicki bile tuhaf olan arkadasim
ben rtalb tahsisli konusunu aylardir yazan cizen ve bitene kadar tahtada bir sey beklemeyin diyen kisiyim.
sen yeni geldin bilmezsin.
biz yatirimciyiz sirketin bilancolarina, yatirimlarina ve yaptigi anlasmalara ve sirketin icinde bulundugu konjonkture odaklaniyoruz.
gecmis yazilara bakarsan anlarsin.
tahsisli bitince yazdigim tahsisli konusu cok abartildi ifadesinin arkasindayim. cunku tahsisli konusu bir sirket faaliyeti degil, tahsisli ile birlikte baski kalkmistir. sermaye akimi duzene girmistir. simdi beklentilere odaklanalim dedim.
sen yeni gorevlendirildigin icin anlamamisin.
neyse bu forumu investing formatinda devam ettirmek icin caba gosteriyorsaniz, biz sadece disaridan izleyelim. sizin yazilarinizi izleyelim.
bundan sonra yazmayalim, neme lazim sana mal falan pazarlariz, Allah korusun. yillik 75 milyon kar eden sirketi 300 milyon piyasa degerinden sana kakalamis oluruz. aaa pardon imtiyazla yonetiliyor ama ???? o zaman kar bos is ya
rtalb tarafi iyice karisti orada yazmayacagim artik , guler tarafinda da uzaktan izleyelim yeni arkadaslari gorelim ! kalin saglicakla
Hataný anlayýp yazmama kararýn güzel, umarým bu kararýnýn arkasýnda durursun. ( durumabýlecegýný hýc zannetmýyorum, çunku senýn burda bir görevýn var ) ayrýca kral çýplak dediðimiz için ezberin bozuldu ! fikirlerýnýn anlamsýzlýgýný savunanlarý bir yerlere yamamaktan vazgeç ve mutlak doðrularýn sadece senýnkýlerýn olmadýðýný kabul et.. umarým sözünün arkasýnda durur ve artýk yazmazsýn. Birtane öngörun tutmamýþ, yazdýðýndan beri hisse prým kaybetmýþ, satýr aralarýnda sürekli beklenti yaratmýþsýn. sený alkýslayanlarada þunu sorarým açýk kaynaklardan ulaþýlmayan hangý býlgýyý paylasmýþda biz öðrenmýþýz, yarattýðý hangi beklentý prým yaptýrmýþ, ýlerýye doðru nasýl býr projeksýyon vermýs.. süslü bir ýký cumle, alt yazýlarda býlýnc aaltýna oynayan sattýrmamay yönelýk çalýþmalar.
Bu memlekettekilerin çoðunluðu iþine gelmeyen bir eleþtri iþittiðinde ; sizi ya vatan haini, ya cahil yada birilerinin adamý olarak lanse ediyor þaþýrmýyoruz.
Pazarlayanlarýn profilini 10 yýldýr öðrendik. Yeni bi hesap açarlar yanlarýna 3-5 þakþakcý iþ bittikten sonra kaybolurlar. Bu hisse de 6 yýldýr kimler geldi kimler geçti hepsini biliyoruz. Harun Kahraman lar, Hasan Meþe ler, Enes Perçin ler hepsinin hikayesi ayrý. Pazarlama süresi hisselerde genelde 1-2 hafta sürer. Enes hariç.
Malýn en büyüðünü Enes PERÇÝN pazarladý. O dönem Twitter dan da Hazine i Amire midir o pazarladý. þimdi ortada yok kendisi iþi bitti çünkü. 50 den 25 e kadar ellerinden çýktýlar malý.
Bu adamlarýn yaptýðýný rum çocuðu yapar ancak. Birde her twetinde türk bayraðý kullandý.
https://twitter.com/AhmetAr03463332/...269963266?s=20
Sn. Hayek i bunlarla bir tutmak çok hatalý olur. Sabrediyor önsezilerine güveniyor. Karþýlýðýný Allahýn izniyle alacaðýna inanýyorum inþallah.
Þaho ise burada birinin yan hesabý gibi görünüyor.
Yer Ýmleri