çok fazla payı olan hayek, sanırım bu durumu olumlu karsılıyor, pek ıtıraz etmedıgıne gore..
Şu RTA ve Gülerde dönen entrikalardan sonra Yasak Elma yı izlemeyi bıraktım.Burası daha heyecanlı...
hakikatten ne borsa nede şirketlerden anlıyorsunuz
itiraz etmeniz gereken yer rta tahsisili sermaye artışıydı
resmen gulerin 45 milyonu rta gitti niye tahsisili yaptı sermayeyi 40-80 yapardı gulerden nakit 11 milyon çıkardı 35 milyon para gitti
şuan guler korunuyor ama kime ne anlatoyoruz
Haklı olabilirsiniz Sn. Tarık ancak, GLRYH için ödediğimiz bedelli parası nerede veya nerelerde kullanılacak. Bunun hesabını tutan varsa paylaşabilirmi acaba. İzahnamede nerede kullanılacaktı ve şu ana kadar nereye ne kadar kullanıldı.
Şayet paramızın tamamı izahnamede belirten yerlerde kullanılıp veya onay bekleyen bir yer için duruyorsa onada eyvallah, ama kullabılmadıysa bedelli için verdiğimiz paramızı nerede kullanacak. Bunun hesabını tutan varsa paylaşırsanız sevinirim. Öncelikle Sn. Tarıkdan bekliyorum bunun cevabını
Bu konunun forumda abartıldığı belli, A1 girişim sermayesinin açın bir web sitesine bakın, hiç bir yatırım yapmamış daha ki gerçekten nasıl yapacak o kadar sermaye ile o kadar gözünüz varsa girişim sermayesi 33 tane teknoloji firmasına yatırım yapmış alesta yatırımın %100 sahibi escom var ona ortak olun, keza vertusu var hdfgs si var seç seç beğen.
Biz zamanında ne şirket içi bosaltmalar gördük, bu onların yanında oldukça masum kalır, glryh in bir genel müdürü bir yönetim kurulu var demi siz yatırım yaptıysanız bu holdinge o yönetime de güveniyor olmanız lazım ki, pek güvenir gibi durmuyorsunuztezat da tam burda güvenmediğiniz şirketin hissesinde ne işiniz var.
şu durumda alesta %3-5 pay alıyor bunlarda bi cacık değil temettü 0 vs %3 kime satacaksın hubvc %3-5 ci 0 şirket satışı yapmış
ben olsam girişim sermayeni iptal ederim parayı a1 yatırırım
girişim sermayesi ciddi yapacaksan en az 3 yılda 100 milyon dolar para koyacaksın sağlık teknoloji gıda tarım şirketlerini %10-40 arasında yatırım yapacaksın 150 milyon tl ile ne alacaksın bu saatten sonra kümes paranın değerimi kaldı
girişim sermayesi büyüyecekse gulerde bedelliler kaçınılmaz olur bunu unutmayın
Yer İmleri