benim gsd holding için beklentim 700-800 arasıydı , her zaman bu böyleydi. 624 geldi gayet normal ! ne bekliyorsunuz bire bir mi tutturayım. Forumdaşlarımız ilginç hakikaten aracı kurum analistlerinden alamdıkları hizmeti bizden talep ediyor.
gsd için usd 18 seviyesine geldiği zaman şirketin kur pozisyonu hesabına göre 1.1 milyar kar yazması gerekiyordu.. Buna karşın kur 12.99 kapattıktan sonra kar beklentisi netleşti.
Ayrıca Rtlb de sen 200 kar beklerken problem olmuyor üsteki arkadaş 155 kar beklerken olmuyor biz 150 beklerken 115 geldi diye mi sorun oluyor [emoji4] sen yapma bari sn. hissedarxd
neyse canınız sağolsun ! sende iyi adamsın
bu arada iyi ikili olmuşsunuz !??? epey samimi gördüm sizi [emoji4]
-----
Sonuç :
"bu günden sonra viop, usd ve yeni arzlar gibi GENEL konular dışında foruma yazmama kararı aldım". TÜM hisse bazlı topiklerde sadece izleyici olacağım !! özel mesaj seçeneğini de kapatacağım.
Bugüne kadar kırdıığım tüm forumdaşlardan ve yatırımcı arkadaşlardan özür diliyor ve saygılarımı iletiyorum.
Tüm arkadaşlarımıza bol kazançlı ve bereketli yatırımlar diliyorum, özellikle de güler ve rtalb yatırımcıları ! herkesten fazla hakediyorlar bunu
çok merak edıyorum. bu tablo acıklanmadan , gerı alım onayı aldılar.. bu tablonun boyle gelecegını bılmelerıne ragmen, gerı alımı yapmadılar ? neden ? zerre guvenmıyorum bu adamlara.. zerre... bir an olsun malı verılerı bır yana bırakın. bır tane, sadece bır tane olumlu bır adım attılar mı yatırımcı ıcın ? bakın sadece bır tane dıyorumm.. bır gecede melekde olmayacaklar. ceplerıde nakıt dolu, neden 2,20 - 2,40 rası gerı alım yapmadılar.??? ıtıbar pahalı bırseydır. belkı çok paralar kazancaksınız, ama ya gönullerı? onu nasıl kazanacaksınız ?? zaten umurunuzdada degıl, önemlı olan , para kazanmak ıszın için, nasıl kazanıldıgı degıl, sadece kazanmak..
ayrıca defelarca yazdım bu sırketın mevcut verılerıne gore 8-10 olması lazım ama ya yonetım. bır gerıye dogru uygulamlarına bak.. dedım.. şirketın karlılıgına tek bır laf etmedım.. ama kötu ınsanlar var bu sırkette.. ve tek bır adım bıle atmadılar... ıyı şeyler soyledıgınde bende ınanadım, aylarca burda ben ıkna oldum.. ıyı seyler yapacaklar dedım. madde madde yazdım. sonuc ? ne oldu sonuc.. ben kandırıldım.. haksızmıyım, kandırılmadım mı ?
ben rtalbın konsolıdesı gelınce maxımumum gulerde 110 mılyon kar gelır dıyordum, % 30 yukarıya cıkardı ama.. harıka bır kar acıkladı ve kasada ınanılmaz lıkıt durumda.. yatırımcısına hayırlı olsun..
sureklı hakaret edıyorsunu. bende edebılırım. yazdıklarımı tarafsız bır göz ıle oku. ve haksız mı bu adam de !! kazanılan parnın, ne temettu, nede hısse fıatına olumlu katkı saglamaması ,,, bu soruların sorulması.. sucmu ? bu arada hıssemın olmadıgını soyluyorsun, ama emın ol var, boyle bır zorunlulug yok ama hıssem var..konu bumu ? benım hıssem olması mı ? yoksa bu magdurıyetlere karsı temkınlı olmak ıstemek mı ? ben yazımın sonunda dedım, yanılabılırım, umarım yanılırımda . yatırımcı kazanır. ama nasıl.. bu adamların samımıyetıne hangı hareketlerınden öturu ınanaılım..
BU ARDA YATIRIMCIYA BIR TANEDE GUZEL BIR HABER SOYLEYEYIM - ASLINDA GUZEL HABER COKDA - ınanılmaz derecede bır kar gelmıs. şu a1 gırısım beklentılerın uzerınde bır kar sagladı, ve fakat en onemlısınde 2022 ve devam eden yıllarda daha fazlada saglama beklentısı cok yuksek... neden mı ? cunku erham enerjının % 25 nde ıcg fınansal aldı. bu durumda sırf erham enerjı uzerındekı guler payları dırek ve dolaylı olarak %50 ye geldı.. Bence artık patron surdurulebılırlık ve ıtıbar konularına egılım gostermelı ve artık yatırımcıyı kazanmalı. umarım ptesı çok olumlu bırgun olur ve rtalbde bu yuksleıs ve samımıyet trendınden faydalanır. Hayırlı olsu bu buyuk kar.. yatırımcıyaa
Yer İmleri