19 Mart kap bildirimi..
Telefondan resim anca bu kadar oluyor, detaylar için KAP açýklamalara bakýn lütfen..
2017 de T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý tarafýndan Ar-Ge Merkezi belgesi verilen RTA Laboratuvarlarý 2018 yýlýnda Güler Yatýrým A.Þ. tarafýndan satýn alýnmýþtýr. RTA Laboratuvarlarý Güler Yatýrým A.Þ. bünyesi altýnda ARGE ve Üretim faaliyetlerini devam ettirmektedir...
Toplama sebebi ...
“Benim kudretimin ulaþtýðý yere onlarýn hayalleri bile ulaþamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Güler yatýrým holdýnk a1 capýtal rtalb ve bu ortamda türliye devler ligine aday oldu gyhol gedik misali yýllar önce 2.70 olan gyhol 30 larý gördü ve bu olumlu rüzgarla 1 yýl demez 10 katlar ýcg finansýda halka arz edip giriþim sermayesi yaparsa ki yatýrýmda tesvikte alýr murat güler yýllarýn yatýrýmcýsý ve inanýyorum ki bu olaya kendisi bile ansýzýn yakalandý virüs taný kiti olayýna degilseki 2 hisseyide önceden toplardý ama böylesi daha hayýrlý oldu pastadan ky pay cýktý ama gecenki 2.76 ve son 4 lerde tavan bozmasýnda iyi mal topladý bence global eküri ve a1 kapýtala mal topluyor olabilir murat bey a1 capital ailesi olarak hiç bir yatýrýmýn cesaret edemediði eczacý ilac pörtföyüne almasýyla global ile ortak iþ yaptýgýný acýkca olmasada ortaya koydu eczacý basý gibi bý ilac gurubunda potansiyeli 4 tabandan sonra farketti ve port föyde artýk ne kadar götürür bilinmez ve son dönem girdiði bütün yatýrýmlardan alnýnýn akýyla cýkýyor murat beye ve hissedarlara bol kazaclý günler dilerim hisseye sahip cýkhissene sahip cýk sen varsan bir fazlayýz unutma
Böyle guzel hissenin sayfasý boþ gibi..Gerçekten güzel devam ediyor..Sonuda iyi olur..
Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Açýga satýþ yasagý gelmiþ açýga satan varmýydýki geri alým yapýyorlardý zaten
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri