1 Aydan az bir sürede%100 den fazla prim yaptýrmýþlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
1 Aydan az bir sürede%100 den fazla prim yaptýrmýþlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
Herkesten özür bir ay deðil bir yýl olacak geçen sene þubat ayýnda 0.93 imiþ
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
çýnar cemas' da 19 Ocak da 1.60 imiþ þimdi ise 6.00 TL.trenden korkuyorsan trene binmeyeceksin, borsadan korkuyorsan da oynamayacaksýn bu kadar basit öyle akýllý ol gibi kelimeler yakýþýk olmamýþ sana ayrýca da yön belirtmesine her iki tarafa olarak yazdým ben borsa uzmanýyým yaþým da 59 ona göre tecrübeliyim akýla ihtiyacým yok torun sahibi birine býrak baþkalarýna bile akýllý ol denmez.Hisse sahiplerine bol kazançlar, hissen varsa yaz yok olduðu ortada iken çoklu yazmanýn manasýný herkes iyi anlar ona göre.Ýyi algý býrak ki sana itimat edilsin deðilmi.
Senden özür diliyorum ama açýk iþi gerçekten tuzak çok düþtü tepki verebilir tavanda olabilir ama bunu sende bende bilemeyiz. Daha önce de hangihissede böyle açýk muhabbeti olduysa hep tersi oldu ben 1989 dan beri borsa takip ediyorum herþey gönlünce olsun bol kazançlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Neyse önemli deðil bende bir anda alevlendim, aslýnda gördüðün gibi çabuk yumuþayan biriyim hatta senle çok daha önceleri de yazýþmýþtýk hatýrlarsan gelelim konuya; fazla altlar beklenmemeli eðer düþüþle açýlýrsa 9:55 de, tam 10 da ise toparlanmaya geçebilir benim tahminim, tabii olarak yüksekden mallanan arkadaþlarýn da bu kadar düþen hisseyi büyük zararla satacak kadar paniklemesi de yanlýþ olur þahsi görüþüm.Dikkat edersen kapanýþ seansýnda 538 bin gibi kalmýþdý.Bana göre de fazla deðildi
GLRYH 1.97 den beri portföyümde 2.59 larda çýkýþ yapmadým.Þuan 1.57 beklentim halen geçerli bu hafta hisse için güzel olmasýný umuyorum.Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Hissedeki sert düþüþ hareketi ne tesadüf ki (yersen) yabancý takas oraný artmaya baþladýktan sonra !!!!
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri