Kendini patron sanan 100 bin daha almýþ...
Kendini patron sanan 100 bin daha almýþ...
Grafik iþliyor...
Hurda gitmiyor bir el atalým ...ytd...
Klasik gülerden masallar... güler holding Icg danýþmanlýðýn bilmem kaçýný aldý. Bunun üzerine ýcg danýþmanlýk gülerin bilmem kaçýný murat gülere sattý.Murat güler rta yý aldý. Icg bunun üzerine güler holding hissesini murat a sattý.Murat aldýðýný rta ya sattý. Sonra vazgeçti.Güler holdingte mal almaya karar verdi. Icg danýþmanlýk egeli co yu alarak kazýklandý.
Yukarýda verdiðim örneklerin birazý temsili olsa da son haberlere baktýðýmýzda dar alanda kýsa paslaþmalarý görüyoruz.netice sýfýr.
Patron 1.02 lerden mal alýrken 1.12 ler pahalýmý geldi? Algý operasyonu yapma hissene sahip çýk!
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
RTALB sayesinde GLRYO yu tanýdým 3-5 patron ismi daha öðrendik sayelerinde. Hayýrlýsý bakalým bundan sonra neler olacak. Cep to cep yapýp duruyorlar. Alýr almaz RTA nýn kasayý hüplettiler. RTA da bir nevi Holding oldu A1 Capital i alarak. Benim bildiðim RTA patronlarý kolay vazgeçmez. ICG nin %40 lýk hissesini sahip olduklarý NOVAKÝM ile ucuza alabilirler diye düþünüyorum. Ben olsam öyle yapardým. Çeyrek asýrlýk þirketi tek kalemde kimse satmaz.
Gönderim Tarihi
11.10.2018 18:47:59
%97 oranýnda baðlý ortaklýðýmýz olan A1 Capital Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin 27.09.2018 tarihli yönetim kurulu kararý ile A1 Capital'in %95,79 oranýnda baðlý ortaklýðý olan Alkhair Capital Menkul Deðerler A.Þ.'yi devralma yoluyla birleþmesine karar verilmiþ olup, söz konusu birleþme iþlemine izin verilmesi amacýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'na 28.09.2018 tarihinde baþvuru yapýlmýþtýr.
Yer Ýmleri