Bu Umut Sarý kim ya küçük yatýrýmcý sever mi
........r mi GERCÝ KY. SEVEN DAHA GORMEDÝM ben ama
Bu Umut Sarý kim ya küçük yatýrýmcý sever mi
........r mi GERCÝ KY. SEVEN DAHA GORMEDÝM ben ama
Biraz okudum twetlerini de CAKACAK KY arýyor gibi Mazeret hazýrlýyor havasý var
Panda nin bý degisigi
Sayýn kasap,umut sarý'nýn kimseye mal kilitlediði duyulmamýþtýr.tahmin ettiðiniz þekilde birisi deðildir.eðer devamlý takip ederseniz yanýldýðýnýzý anlayacaksýnýz.Hayýrlý geceler dilerim.
[QUOTE=kasap;3811628]Biraz okudum twetlerini de CAKACAK KY arýyor gibi Mazeret hazýrlýyor havasý var
Panda nin bý degisigi[/QUOT
ADAM HÝSSEYE ÇÖKMEYE GELMÝÞ SÝZ MAL ÇAKMA DERDÝNDE DÝYE KENDÝNÝZÝ EÐLENDÝRÝYORSUNUZ
PATRONUN DÜN NEDEN KORKARAK HÝSSE SATIÞ HABERÝ YOLLADIÐINI ÇÖZEMEDÝYSENÝZ BORSAYI VEYA UMUT SARIYI TAKÝBÝ BIRAKIN GARÝBAN ANADOLU ÇOCUKLARI ÝÞ BAÞINDA .
Tahta sahibi izin vermez ise 1 TL bile yerinde oynayamaz hakim ortak kim ? Son noktayý o koyar. Gerisi boþ.....
bu hisse de garip çok þey... güven vermediði kesin bayraðý gösterdi açýkçýk geldý 110 býn...) sonra tahta toplanýyor býr grup tarafýndandenýyor açýkçý gelip açýðý kapatýyor...enterasan býr þekýl de açýkcý avlanacaksa hisse neden düþer bunu bilmem.. býr taraftan da hisse DE A1 DELÝ gibi satarken hýsse pekte sarsýlmadý... seans sonuna kadar gýt gel seans sonu aþaðý son 10 dakýka toplama çabasý
yarýn da stop olsaydýnýz kardeþim derler ama herþeyý býlenler nedense bu tarz kaðýtlarýn stop yaptýrmadan yýkýldýðýný bilmez..nasýl býr borsayasa bu kaðýt yýkýlýrsa kusura bakmasýn kýmse stop falan olamaz tabandan ancak satar)) buyuk borsa býlgýlenlerý önceden emýr verseydýn der der de der borsada düþene de çýkana da bahane çok...ben de gaza geldým aldým 2 kademe yukarýda verdým..sanal alemde taraftarý da karalayaný da çok olan býr hýsse býlgýnýze....
1,83 altý kapanýþ düþüþü tetýkler......1,95 üstu guven verýr...teknýk oyle dýyor ustasý beðenmese de...
yarýn düþüþe devam gýbý ....yýkýlma eþiðin de stop olamayan iþlem yapmasýn denýyormuþþ![]()
Yer Ýmleri