Ahh o A1 payý yok mu o A1 payý. Þimdiye kýçýna tekmeyi basmýþtý RTA'nýn Muratçýðým, dediðin gibi satmanýn tam zamaný, da o paylarý ne yapýp edip hüpletmemiz lazým. Hokus pokus.![]()
rta 25 milyonluk stoðu deðer düþüklüðüne uðramýþ yani kullanýlmaz para etmez duruma gelmiþ bu sebeple 25 milyon karþýlýk gideri yazýðý için karý düþük geldi stok deðer düþüklüðü olmasa 100 fazla kar gelecekti kçn uyduracaðýna az finansala bak![]()
Kamuya verilen hibeler genellikle stok deðer düþüklüðü kaleminde gider gösterilir evladým. Adamcaðýz SPK onayý bekliyor, boru mu ? Anladýn sen onu.![]()
Sayýn hayek hocama katýlýyorum, içerisinde A1 olmayan bir RTA çöp...
28 milyon kar
25 milyon deger dusuklugu karsiligi bu nasil bir hikaye ???!!!
ben burdan her turlu finansal sonuc cikaririm. bana gore resmen sacmalik
Hibe ne alaka bak hala uyduruyorsun (*) Grup, 2020 yýlý Kasým ayýnda deðer düþüklüðüne uðradýklarýný tesbit ettiði hammaddeler ve ticari mallar için 11.11.2020 ve 16.11.2020 tarihli Bilirkiþi raporu ve 03.12.2020 tarihli Ýlyasbey Vergi Dairesi Takdir Komisyonu Baþkanlýðý Tutanaklarý’na istinaden yasal kayýtlarýnda hammaddeler için 11,926,946 TL, ticari mallar için de 5,277,604 TL olmak üzere toplamda 17,204,550 TL stok deðer düþüklüðü karþýlýðý ayýrmýþtýr. Ancak deðer düþüklüðü karþýlýðý ayrýlan stoklarýn satýþ imkaný az olmasýndan dolayý deðer düþüklüðü sonrasý kalan defter deðerleri olan 6,988,486 TL’nin tamamýna (4,321,757 TL hammadde, 2,666,729 TL ticari mal) ilave karþýlýk ayrýlmýþtýr. hukuk vs bildiðini söylüyorsun ama hep iþkembe sallama ben ufrs yüksek lisans yapmýþým bana BÝle öðretiyorsunuz helal olsun 😅😅 devlet teþviki stok deðer düþüklüðü hiç güleceðim yoktu akþam akþam 😅😅
73 m alacak. 25 m stok .79 kar toplam:177 m yapar nerdeyse degeri kadar . stok alacaklardan indirimle 150m olsun 10 numara bilanço bence y.t.d
sn. tarik1234
bu olcekte bir problem yasayipta bunu kap bildirimine konu etmemeleri hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
bu buyuklukte bir zarara ugradigini bilirkisi raporu ile tespit ettiriyorsan ayni tarihte bunun bildirimi gerekmez mi ?
çok ilginç
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri