rtalb hisselerini kastetmemistim sn. xhalukx
benim bahsettigim rtalb'nin mali yönü idi. karlilik acisindan iyi bir yil olacak gibi duruyor.
bunun da gülere yansimasi iyi olur 2021 icin tek endise ettigim yon buradaki kar kaybi idi ama olmayacak hatta belki de artarak devam edecek gibi duruyor.
yoksa rtalb hisseleri beni baglamiyor acikcasi, coktan pozitif ayrismaliydik. yatýrým tavsiyesi deðildir
daha 70.200.000 senet asamasindayiz. yarin son gun geride ruchandan epey bir hisse var donusecek
Bu da bir düþünce tabii, ama GLRYH'nin en büyük iþtirakleri RTA ile A1 Capital iken, RTA da A1 Cap'in yarýsýna yakýnýna ortak iken GLRYH adýna pozitif ayrýþma beklemek ne kadar doðru bilemiyorum. Þu an GLRYH normalden çok düþtüðü icýn, þu sermaye artýþý olayý yarýn tamamlandýktan sonra, kýsa vadede böyle bir durum görülebilir diyorsanýz, buna katýlýrým.
Yeni kurulacak þirketin ortaklýk yapýsý henüz belli deðil. Belki ileride bunun belirttiðiniz gibi bir etkisi olur.
RTA þu an sipariþleri sýraya koyup, tam kapasite üretim ve satýþ yapýyorsa, bu GLRYH'i olsa olsa pozitif etkiler; ve bence böyle olacak.
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Sn. Hayek,
Kullanýlmayan rüçhan kalýrsa, þirket bunlarý nominal deðerden mi alacak?
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bu arada, 14 Nisan'daki önce benim hesabýmda GLRYHR'nin satýþa kapatýldýðýný yazmýþtým. Bunun benimle ilgili olduðunu anladým. Bankanýn rüçhan sekmesinde 'tüm rüçhanlarý kullanacaðým' þeklinde iþaretlediðimden, banka onlara bloke koymuþ. O tarihten itibaren de hesabýma giren her nakite bloke koyuyor. Yarýn inþallah para tamamlanmýþ olacak.
tahtacý býraksa 97 kýrýlsa belki tavana gidicek .böle giderse çok mal kaptýrýcak ytd.
Yer Ýmleri