seni ne zaman kandirdim ????

sana ne zaman pazarlama yaptim ?

benim yazdigim kac yazida pazarlama faaliyeti yaptigima kanaat getirdin. hangi hayali sattim ???

aylardir burada yaziyoruz toplasan bir elin parmaklari kadar kisiyiz zaten.

sen bu konuya nereden ve ne zaman dahil oldun.

burayi da belli ki investing formatina cevirmesi icin gorevlendirdikleri ekip var. hos geldin.

rtalb tarafindan buraya gecmissin demekki iki tarafi da ayarla demisler.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
Teşekkürler Sayın bensattımgitti,

kitabın ortasından konuşmuşsunuz, ama dikkat edin burda bazı arkadaşlara itiraz yazınca toplu bir saldırıya maruz kalıyorsunuz. sizin ile benzer şeyleri bende RTALB forumunda arkadaşa yazdım, kendısınden değilde bir kaç yandaşından cevap geldi.. Bu adam tam bir ilizyonıst aylarca çeşitli beklentiler ile insanları rtalb de sattırmamaya çalıştı ve tahsıslı sonrasıda; tahsıslı çok önemlı degıl abartmayın dedı..kendisi tam bir pazarlamacıdır ve etkilidir de ! bilgisiz ve zor durumda olan insanları umulmadık vaatler ıle kandırmak kolaydır, bu size kazandırabılırde ve fakat ya vijdanınız , vijdanınız rahat mı dıye sorun. aylarca beklentı yaratı ve şimdi de önemli bır gelısme olmadıgı söyluyor.. Allah şaşıranları affetsin.. şimdi ordakı yenı hıkayesı ve oyunuz nasıl kuracagını merak edıyorum. takı gulerdekı pozısyonunu sonlandırana kadar, rtalbde muhtelıf hıkayeler uretecektır..
"yatırım tavsiyesi değildir"