Dostum, at sahibine göre kiþner..
Patron bu iþten bir rahatsýzlýk duyuyorsa hemen yarýn deðil þu saatte bu departmaný laðvetsin, yerine zýpkýn gibi bir ekip getirsin; bu dünyada paranýn satýn alamayacaðý meta yoktur.. Piyasa aç kurt dolu..!
Ama senin niyetin haberleri gizlemek ve manipülasyon yapmak ise, bu iþe bakan kiþinin elini kolunu baðlarsýn. Bu kadar net.
Millet kan aðlýyor, her olumlu haberde aþaðý basýyorlar kaðýdý. 30'dan 50'den satýlan paylarý daha nasýl toplayabilirsin ki.?
Elbette haberleri hasýr altý edeceksin, milleti küstüreceksin; satanýn malýný alacaksýn..
Yetmedi, bir ümit genel kurula katýlan yatýrýmcýya kaðýtlar çok ucuz kaldý diyerek gözünün içine baka baka alay edeceksin.!
Ucuz kaldýysa geri alým senin iki dudaðýnýn arasýnda, GLRYH için bu karar alýnabilirdi. Ama ne, bu sefer kaðýt uçacak; toplayamayacaklar.
Þimdi toplanýyor, sonra laf olsun diye geri alým açýklanýr; ve 1 hafta içinde mal sahibine virmanlanýr. Noldu, adý geri alým yaptýk olur.
Ben öyle düþünüyorum, sen bakma bana; sen de öyle düþün.
Bu arada Murat Güler'i sevmem ama, sezarýn hakký sezara.!
Yaklaþýk 1 yýldýr gerek GLRYH gerekse de RTALB tarafýnda þirketin iletiþim özürlü olmasý ile ilgili çok sayýda þikayetimiz var. Daha yakýn zamanda telefonun karþýsýnda hiç kimse yoktu ve aradýðýmýzda bizi A Capital'e aktarýyorlardý. Orada da bir þey soracak tek bir kiþi bulamýyorduk. Þu anki yatýrýmcý iliþkileri sorumlusu Ýsmail bey iþe baþlayalý henüz 2 ay oldu. Yakýn zamanda bir kaç kez görüþmüþlüðümüz var. Babamýn da oðlu deðil hemen söyleyeyim, ve kusuruma bakmasýn ya yetersiz ya da Murat Güler'in izni olmadan hiç bir inisiyatif al-a-mayan biri.
Yapýlan uyarý Borsa Ýstanbul tarafýndan geldiðine göre konu % 5 sýnýrýyla alakalý diye bir tahminde bulundum. Belki de þirket geri alým yaptý ama bunu bildirmedi. Bilmiyoruz ki ?! Ki genel kurulda bu yönde konuþmalar da oldu zaten yani geri alýmla ilgili.
Ýnþallah hafta sonunda bir açýklama yaparlar da biz de ne olduðunu anlarýz. Adam paraya 40 takla attýran biri ve yoðun mesaisi var. Açýklanmasý gereken bir þey var da açýklanmadýysa, bundan belki de haberi bile yok. Belki de var...
Aynen öyle sayýn hayek. Þu zamana kadar þirketle içi içeyiz, defalarca þikayet etmiþliðimiz var, yani kötü bir haber var da bunu paylaþmamýþ desem, nasýl bir kötü haber olabilir bunun cevabý yok. Fabrika yandý diyemez haberlerde duyardýk illaki. Ha, Muratçýðým bu belirsizliði dibine kadar kullanacak mýdýr, hiç þüphesiz.
Borsa Ýstanbul bu tür durumlarda "þirketten beklenen açýklama gelene kadar" þerhi ile tahtayý geçici bir süre iþleme kapatýyor genel olarak. Sanýrým Pazartesi'ye kadar iþbu uyarýya iliþkin bir açýklama gelmezse tahta iþleme kapalý olacaktýr. Al sana Muratçýðým istediði puslu hava.
Su bulanmayýnca durulmazmýþ...
A.K. þirketlerinde her hafta sonu ayný þey. Full ekþýn, rahat huzur yok. Ýllaki bir þey çýkýyor.
Yer Ýmleri