Açýklamalar
31.12.2021 tarihli açýklamamýz ile kamuya duyurulan A1 Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý AÞ'nin sermayesine %50 oranýnda iþtirak ettiði Erham Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ. tarafýndan Niðde ili Bor ilçesinde bulunan ve toplamda 7,0 MW kurulu güce sahip 7 adet güneþ enerjisi santralinin satýn alýnmasýna iliþkin imzalanan sözleþme kapsamýnda sözleþmeye konu güneþ enerjisi santrallerinin devir ve ödeme iþlemleri 12.01.2022 tarihi itibarýyla tamamlanmýþtýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Hayek, kar 110/120 gelebýlýr, hatta çok fazlasýda gelebýlýr. ama bu neyý deðiþtirir ? sen yüksek karýn fiata olumlu etký edecegýne ýnanýyormusun ? bak kardesým, bu adam yalancý ve çok da ýyý býr yalancý.. g. kurulda yatýrmcýnýn gözlerýnýn içine bakarak, sýrf üç kuruþ daha fazla para kazanmak ýcýn yalan söyled. gerý alým yapacagým dedý, ama almadý. bu adam farkýnda degýl ama ayþe terzi bunun uzerýnden para kazanýyor. ama tüm agýr söz ve laflarýda murat guler yýyor..umarým murat guler açýsýndan bu býlýnclý býr tercýhdýr. ayþe terzý bunu parmagýnda oynatýyor..
þirketýmýze ve bana agýr laflar edýldý dedý g. kurulda.. peký kurul sonrasý olumlu havayý neden dagýttýn ? yatýrýmcýya býr adým geldýn mý ? insanlar gerý alým yapacagým dedýgýný ýsýttým dýyor, sen bu konuda nasýl yalan söyleyebýlýrsýn.. bak o ayþe terzi seni yatýrmcýnýn önune yem yapýyor. butun ýtýbar suýkastýne sen ugruyorsun, kendýsý ýse para kazanýyor.. artýk býr adým at murat guler.. býr adým..
paramýzý aldýn, sonra % 50 olan payýmýzý % 25 e dusurdun a1 gýrýsýmde- paramýzý aldýn, kar yapan a1 kapýtal ve rtalbe yatýrdýn bedellý ýle. paramýzý aldýn pýyasada 20 /21 tl den ýslem gören rtalbe 24,50 den ortak oldun. - paramýzý aldýn buna ragmen þirket hýsse fýatlarýný 2 kat dusurdun.- paramýzý aldýn kar yapan þirkette tek kuruþ temettu vermedýn - EN ONEMLISIDE BU, ÇUNKU AGZINDAN ÇIKTI BU LAF; DEDIN KI GULERIN FIATI DUSUK, GERI ALIM YAPACAGIM DEDIN.. þimdi tum bunlardan hangýsýne ýtýraz edýyorsunuz, bu yazdýklarýmýn hangýsý yalan ?? sonra yatýrýmcý hakaret edýnce haksýz mý oluyor ? soruyorum, sen bu uygulamalara maruz kalsan ne yapardýn ? haksýzmýyýz murat guler ? býr þapkaný onune koy ve dusun , haksýzmýyýz ?? bizi kazanmak ýcýn tek býr adým attýn mý ? tek býr adým ??
Ey þahsiyetli kudretli mert patron murat güler
Glryh den 1 lot hisse geri alým yapta sözünü tutmuþ ol.
1 simit parasý çöp olcak ama o kadar da olsun.
Þu tartýþmalara son noktayý koy herkesin kafasý bý rahatlasýn.
Merakýmdan soruyorum Adet tutar TL þu kadar fon ayýrdýk v.s belirtti mi genel kurulda 🙂🙂🙂
Yer Ýmleri