Adam parayý hissedarlara yedirmemek için 40 takla atýyor.🙂🙂🙂
Adam parayý hissedarlara yedirmemek için 40 takla atýyor.🙂🙂🙂
Ben mi yanlýþ okuyorum A1 aslýnda zarar yazmýþ fakat faiz geliri var diye kar elde etmiþ. Neyse gulerin bilançosu 10 martta gelince detaylý bakarýz.
%5-6 piyasa yükselmiþti buna raðmen ne oldu senin tavan hikayesine þaholi !
geri alým yapan hangi þirket hissesi iflah olmuþ ki bu olsun !
Hele ki senin patron bunu yapacak !
yapacaðý þeyi söyleyeyim sana el altýndan aldýðý mallarý þirkete kitleyecek. kendini nakite çýkaracak.
Murat çýkacak ben aldým demeden bir hikaye olmaz. Dermi ? ýk mýk spk ! beni þeetmeyin, geçen sene canýmý zor kurtardým zaten, kem küm!
Þaho patronuna selam söyle [emoji846] Ümit'e dikkat etsin.
Ulan þöyle 3-5 ta.þþ.klý yatýrýmcý olsaydý, alacaktým anahtarýný elinden. Açacaktýk imtiyaz iptal davasýný, o zaman bakalým bu kadar rahat olacakmýydý ?
Artýk benim de enerjim düþtü
Hele þu A1'den yapýlan ahlaksýzlýklarý gördükçe !!
neyse ya
Þaho elinde hisse var mý ona göre alabilirim bir süre sonra,sen varsan almam.Senin olduðun yerde ot bitmiyor bide gitmiþ investingde hayek adýna yazýyor![]()
GLRYH tahtasýnda Bank Of ile kim robot çalýþtýrýyorsa Þubat ayýnda 1.81 TL maliyet ile yaklaþýk 80 K Lot yapmýþ.. 50 küsür milyon TL iþlem hacmi ile tahtada tek baþýna % 20 'lik iþlem hacmi var.. Nasýl olcak bu iþler, sen de sap gibi bekle dur kap gelecek bilanço gelecek diye.. Kuruduk kaldýk, bir tahta böyle de sömürülmez ki arkadaþ.. Bugünün yarýný da var.. Ýnsan insana lazýmdýr her daim, amacýnýz ne sizin anlamadým ki.. Ölek mi, sürünek mi.. Bu mudur.. !?
Ytd..
Yer Ýmleri