Bu hafta bilançolarda açýklandýðýna göre , rtalb genel kurulu da yaklaþtýðýna göre rtalb bedelsiz sermaye artýrýmý haberi gelebilir. Ayný zamanda A1 Capital Spk onayý da gelebilir."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Bu hafta bilançolarda açýklandýðýna göre , rtalb genel kurulu da yaklaþtýðýna göre rtalb bedelsiz sermaye artýrýmý haberi gelebilir. Ayný zamanda A1 Capital Spk onayý da gelebilir."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Pazartesi tavandan almaya hazýrým. Klasik olacak ama sýra gelirse.
Satýcýnýn olmadýðý bir tahta düþünün; spek daha ne kadar aþaðý basabilir ki bu saatten sonra. Rasyolar ortada.!
Gerçekler satýlýr desek, fiyat ortada; çift hane olsak kâr satýþý beklerim derdim. Nerden tutsanýz manyakça.
Daha önce dediðim gibi, bekleyip sabreden gerçek yatýrýmcý Murat Güler ile barýþmalý artýk. Murat Güler yatýrýmcýsýna kendisine inananlara muazzam bir hediye vermiþtir.
Yiðidi öldür hakkýný yeme derler..!
GLRYH forumlarýnda fiyat kendini buldukça küfür ve hakaretlerin yerini övgü ve alkýþýn alacaðý kanaatindeyim..
Haa, yapýlanlar; çekilen onca çile stres unutulur mu.!?
Ytd..
GLRYH tahtasý uzun zamandýr sýð olmasý nedeniyle trade etmediðim bir yerdi. En sonki harekette sayýn hayek bir þeyler yapmýþtý ama o zaman bende yoktu. Þimdi de yok ama sanýrým Pazartesi'den itibaren yeni gelecek müþterilerle birlikte bu anlamda çok güzel fýrsatlar verecektir. Ben bu tip hisselerde futbolcu gibiyimdir; maçýmý oynar kazanýr ya da kaybederim. Kaybettiðim günün akþamýnda da "önümüzdeki maçlara bakacaðýz" der keyfime bakarým.
Bana göre hakem düdüðü çaldý ve maç baþladý abi. Herkese bol kazançlar.![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
biz uzun dönemdir yatýrýmcýyýz tahtada (arada çaktýðýmýz trade mallarý hariç[emoji4])
þu bilanço 2021/12 bilançolarý içinde gelen en fantastik 5 bilançodan birisidir bist içinde.
artýk yol almamýz lazým, 4 liraya soluksuz gitsek ancak 3 yýllýk kar rakamýna iþlem görmüþ oluyoruz.
artýk güler tarafýnýn lokomotif olmasýný, rtalb'nin de onu takip etmesi beklenebilir. her iki tahta içinde güzel bir pazartesi olacaðýný bekliyorum ama sonrasý ne olacak önemli olan o.
bilanço geldiðine göre rtalb bedelsiz haberi gelebilir, a1 spk onayý gelebilir bir anda vites artýrabilirler. sonuçta her iki hissede dip fiyatlarda sürünüyor
Ne kadarda ýyýmser ýnsanlar, pazartesý ýcýn býrý ; tavandan alýrým dýyor, diðeri soluksuz 4 olur dýyor, býr baskasý maç baþladý dýyor, dýgerý býstýn en guzel 5 býlancosundan býrý dýyor. bu yazýlanlar dogrumu ? evet dogru, kaðýt uzerýnde doðru.. ya reel durum ; dönelým bakalým gerýye doðru reel durum oylemý ? mesela son ýký yýldýr býr tane olumlu haberý; haber oncesý yada sonrasý fýatladýmý ? hayýr fýatlamadý, peký bu guzellemelerý yapan arkadaþlar bu hýsseye yený gýrdý ve murat gulerý tanýmýyorlar mý ? hayýr tanýyorlar, e buna ragmen neden boyle guzellemeler.. yapýyorlar ? sanýrým ýyý nýyetlýler !!! onumuzdeký hafta umarým yený kurbanlar gelmez..býr hýsse sadece temel verýlerý ýle mý fýatlar, ? hayýr o hýsseyý yonetlerýn karekterýde onemlýdýr? peký bu hýsseyý yonetenlerýn karekterýný bu guzellemlerý yazanlar Býlmýyormu ? býlýyor,, e buna ragmen neden guzelleme yapýyorlar, deneyýmlý yatýrýmcýlarda.. ÞAÞIRTICI !! bu arada ýnsallah gýder ve tek býr magdur dahý kalmaz.. ama sýz de takdýr edersýnýz ký bu adam YATIRIMCI DUSMANI...!! ýnsallah ben yanýlýrým burda yazanlar haklý cýkar.. Bu arada bu sýrketýn malý verýlerý dunde ýyýdý, beklentýlerýde dunde ýyýdý. pek fýatý ýyý oldumu ? malý verýlerýn ýyý oldugu bugun anlasýlmadý ký.. DIKKAT MURAT GULER CIKABILIR !! YATIRIMCISI ILE ALAY EDEN MURTA GULER ! YTD. ben bu olumsuz beklentýyý neden yapýyorum peký? haksýzmýyým, yooo výjdanlý olan tahtayý býlen herkes haklýlýk payý var der. ÝNSALLAH BU ARADA CIKAR. VE BEN DUSUNCEMDE YANILIRIM...Yatýrým tavsýyesý asla degýldýr..
Yer Ýmleri