Alýntýdýr, kým paylasdýysa , kalem aldý ise helal olsun,
GÜLER YATIRIMCISININ RTALB GENEL KURULUN DA SORACAKLARI,Deðerlý GÜLER yatýrým Holding Yatýrýmcýlarý, Bugun, yarýn veya Cuma gününe kadar ( 08.04.2022 dahil ) 1 adet RTALB hýssesý alýp, RTALB’ in Genel kuruluna katýlabilirsiniz. Kurulda Sayýn M. Güler’ e hesap sorun ! Deyin ki 2021 yýlýnda GÜLER HOLDÝNG’ in genel kurulun da , Güler holding hisse fiatý için ucuz demiþtiniz, fiatlamalar bu þekil de devam ederse geri alým yaparýz dediniz, siz bunu söylediðinizde hisse fiatý 2,65 TL di. Ve þirket 2021 yýlý karý olan 142 mýlyon supriz ve yüksek kar ‘ ý açýklamamýþtý. Þimdiye kadar neden geri alým yapmadýnýz ? Güler yatýrým holding yatýrýmcýlarýndan bedelli ile 90 mýlyon topladýnýz; bu para ýle þu an 16 tl de iþlem gören RTALB hýssesýný 24,32 TL bizlere aldýrdýnýz, bu sizin paranýz olsaydý böyle býr yatýrým yaparmýydýnýz, yazýk degýl mý býzlere, 16 TL lik hýsseyý neden bize 24,32 TL den aldýrdýnýz, yüksek karlýlýk açýklayan hem A1 Kapýtal hemde RTALB’ýn sermaye artýrýmý ýcýn finansman ýhtýyacýný neden GULER yatýrýmcýsýndan bedellý ýle karþýladýnýz ? Bedellideký sermaye artýrýmýna ýlýskýn ýzahname de 2 adet þirket kuracaðýnýzý belýrttýnýz, ve kurdunuz da , daha sonra neden býzým % 49,9 olan payýmýzý A1 giriþim de % 25 e dusurdunuz ? ve kendý payýnýzý % 75 e çýkardýnýz, bu soruya cevabýnýz gulerýn nakýtý yoktu ben fýnanse ettým dýyorsanýz,; býzde þunu derýz, peký rtalbýn tahýsýlýsýne neden kendýnýz fýnansman koymadýnýzda gülerden alýp koydunuz, rtalb deký mallarýnýzý yüksek fýattan çýkmak ýcýn mý yüksek fýat algýsý yapýp 24,32 tl den güler yatýrýmcýsýna aldýrdýnýz ? A1 girisimim halka arz taslak ýzahnamesýn de gelen arz gelýrlerýnýn paranýn ; 3 mýlyon 200 býn dolar tutarýný erham enerjýdeký borcun odenemsý ýcýn kullanacaðýnýzý yazmýþsýnýz, madem bu parayý þirket kendý bunyesý ýle borçlanýyordu, neden býzým payýmýzý % 25 e dusurup kendý payýnýzý % 75 e cýkarrdýnýz, Bizlerden bedellý adý altýnda , para alýp yüksek fýattan RTALB tahsýslý si yapýp paralarý aktardýnýz, hýssemýzý defter degerýnýn altýnda fiata getýrdýnýz, A1 Gýrýsýmdeký payýmýzý dusurdunuz, ; hem ekstra paramýzý aldýnýz bedelli ile ,hem þýrketýn hýsse fýatýný dusurdunuz defter degerýnýn altýna, hem ortaklýk payýmýzý ( a1 gýrýsým ) dusurdunuz % 50 den - % 25 e- þimdi size soruyoruz MURAT GULER. Hýc ALLAHTAN KORKMUYORMUSUNUZ ! PARA KAZANMAK SÝZÝN ÝÇÝN HERSEYDEN DEGERLI MI ? son olarak da bu yazdýklarýmýzýn ve sersenýslerýmýzde haksýzmýyýz !!!
selam a1 halka arz için spk ya baþvurdu mu bilen varsa teþekür? son günlerde hacimli bi yükseliþ var bi haber mi var ?
Kimse kalmamýþ anlaþýlan ben cevap vereyim. Geçen hafta yatýrýmcý iliþkileri ile görüþmüþtüm, tamamen meraktan elimde pozisyon yok. INFO halka arzý 1 ayda sonuçlanmýþ bu neden böyle dedim biz de bilmiyoruz dedi. A1 Capital'den önce Pardus (eski A1 GSYO) halka arzý olacak ben öyle görüyorum. Hatta belki de haftaya onaylar SPK. Çünkü yönetim deðiþikliði de yaptýlar ve Ahmed Kerem KAPANCI geldi. Çok önemli bir isim...
Pardus'un halka arzý ayný zamanda son dönemde satýn aldýðý þirketlerin mali durumlarýný görmek açýsýndan da önemli. Borsaya açýlýnca nispeten kim nedir belli olacak, þeffaflýk adýna da güzel bir þey. Þahsen ben de burada pozisyon açma peþindeyim. Hem artýk bu rasyolarda borsada þirket kalmadý hem de Pardus ve akabinde A1 Capital halka arzý önemli beklentiler.
Belki de 3-5 lot alýp 11 Mayýs genel kurula katýlýr sayýn hayek ile güç birliði yapýp yönetimi deðiþtiririz.Ufak bir ses vereydi iyiydi.
![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Son 1 haftada, BOFA'dan 2.55 maliyetle topladýlar sonra TEB ve ANADOLU üzerinden 10 kuruþ kârla sattýlar. Bugün alýmlara baþladým 2.63 ile...
teþekür sayýn hissedarxd . yok onlardan biri benim kafa kafaya çýktým .. bofa çok baskýladý kagýdý. sinirlendim çýktým. kagýda eski güvenim yok . geri alým açýklamýþlardý ortada biþey yok. mala giriþ var ama toplu olarak biþey görünmüyor. 2.55 altýna sarkýcagýný düþünüyorum. geri alým baþlamazsa alýnmaz bence ytd.
Sarkarsa alýrýz, sýkýntý yok sayýn asa1979. Bugün verdiklerinizin bir kýsmýný ben aldým þayet Anadolu'dan verdiyseniz.
Þahsen borsadaki en güvenli liman þu an bana göre. Mal kimlerde hemen herkes birbirini biliyor ve ana taþýyýcýlarýn maliyetleri oldukça yukarýda...
Yer Ýmleri