Originally Posted by
ÞAHONUN PUNGARI
DIKKAT !! bakalým kýmse anlayabýlecek mý dýye bekledým ama kýmse anlayamadý. ama bakýn altýný çiziyorum bu kap GULER HOLDING ýcýn ýnanýlmaz ötesý ýy býr kap, peký neden ? A1 portfoy þirketý kýmýn ? % 50 sý murat gulerýn, dýger % 50 sý guler holdýnge ait, pekýý asy yenýlenebýlýr enerjýnýn 37 mýlyon 500 býn hýssesýný kým aldý ? a1 portfoy aldý, peký kaçtan aldý ? 2,97 tl tutardan.- peký pardusun 20 tl fýyatlara kadar cýkmasýnda hangý iþtiraký etkýlý, ? tabýký asy yenýlenebýlýr enerjý.. yaný dusunun pýyasada 20 tl ye ya kadar tutardan iþlem gören pardusun, en buyuk ve en degerlý þirketýne 2,97 den kým ortak oldu ? hem murat guler ortak oldu, hemde guler holdýng oldu..þimdi dusunun bakalým asy enerjýsýnýn hýsse fýyatý ne kadar ve guler kaçtan aldý !! harýka býr haber, GULER HOLDIN HEM ÇOK CIDDI BIR DEGERLEME GELIRI ELDE EDECEK, HEM, ENERJI SIRKETININ NNERDEYSE % 25 NI daha alýp, pay oranýný yukselttý. Gozun aydýn guler holdýng yatýrýmcýsýna, peký pardus culara ne oldu ? hem enerjý sýrketlerýnýn hýsse adedý arttý, hemde kendýlerýnýn cok yuksekten satýn aldýgý sýrketý 2,97 tl den orak aldýlar. PEKI MURAT Guler neden býr kýsýmýný guler holdýnege gececek sekýlde a1 portfoye aldýrdý ? cunku guler holdýngde toplu.. gozunuz aydýn, alýn kap býlgýsýný, kým hangý sýrketý kactan almýs, ve alan þirketýn ortaklarý kým bakýn.. YARIN ýtýbarý ýle cýddý yukselýs beklýyorum gulerde.. ýtýtrazý olan yazsýn, KAP- Þirketimizin giriþim yatýrýmý portföyünde bulunan ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Þ. tarafýndan yapýlan 08.11.2022 tarihli genel kurul toplantýsýnda; ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Þ.'nin 155.000.000-TL tutarlý sermayesinin, tamamý (B) Grubu olarak ihraç edilmek üzere 37.500.000-TL artýrýlarak 192.500.000-TL'ye çýkarýlmasýna, ihraç edilecek 37.500.000 TL nominal deðerli (B) Grubu paylarýn beher fiyatýnýn primli olarak 2,976 TL olarak belirlenmesine, 37.500.000 TL nominal deðerli paylarýn (B) Grubu toplam 111.600.000- TL bedelle A1 Portföy Yönetimi A.Þ. Pardus Vizyon Giriþim Sermayesi Yatýrým Fonu'na tahsis edilmesine karar verildiði 08.11.2022 tarihli özel durum açýklamamýzla kamuoyuna duyurulmuþtu. Pardus Vizyon Giriþim Sermayesi Yatýrým Fonu tarafýndan taahhüt edilen sermaye ödemesinin yapýlmasý ile ASY Yenilenebilir Enerji Üretim A.Þ. tarafýndan söz konusu sermaye artýrým iþlemine iliþkin süreç tamamlanmýþ olup, sermaye artýrým iþlemi 25.11.2022 tarihinde Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðü tarafýndan tescil edilmiþtir
Yer Ýmleri