0.43 0.44 biraz kumbaraya atýlýr ytd deðildir
C5 PRO cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.43 0.44 biraz kumbaraya atýlýr ytd deðildir
Ama bunun karina zararýna bakmayýn km ne zaman isterse ozaman gider borsa ya gore degerlendirirseniz zandedersem borsa 48000 lerde iken 1.6 tl ye açýlmýþtý borsaya gore 15000 lerde ama ...
Arkadaþ tesbit etmiþ durumu
Arkadaþ tesbiti koymuþ
patron kaðýdý tabandan toplayamadým diye çýldýrýyor olsa gerek. hala çocuk gibi hayal kuruyor. anlayamadý. zamanýnda millete iyi fiyattan verdin ama satýn alanlar dim dik ayakta. ben kendi adýma batana kadar yolu var diyorum. haydi bakalým.
042 gösteren arkadaþ yazýyorum niye vermiyorsun. sýrada 040 mý var.
Patron pera da , holdingde ve limanda büyük paralar kazandý burdaki kazanacagý onun için çerez parasý bile deðil para kazanmasý için menkulü çok büyütmesi lazým mesala bir yatýrým bankasýna dönüþtürmesi ve ilk 100 e sokmalý yoksa burda kazanacaðý paranýn 1000 mislini kazandý bile isterse þu anda 5 tane aracý kurum bile alabilir
Ytd deðildir
kurum.jpg
sayýn mehmet4545 sonuçta aracý kurum, yatýrým bankasý olsun, banka olsun çok da gerekli deðil. diðerleri nasýl aracý kurumsa buda öyle olsun yeter.
Sn mehmet kutman 23/11/2017 bugün saat 12:30 da Bloomberg TV de canlý yayýnda olacakmýþ.Mail atalým ,tweet atalým en azýndan þu hisseye bir piyasa yapýcý atasýnda istediðimiz zaman alýp satabilelim.Þuraya bak bugün 100 adet iþlem olmuþ.
Yer Ýmleri