Eþleþmede þu an tavan gözüküyor 300 küsür bin tavanda alicili
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþleþmede þu an tavan gözüküyor 300 küsür bin tavanda alicili
vay be 4 gün önce tahtaya bakayým dedim bilmiyorum mehmet kutman sahibi eðer piyasa yapýcý haberi gelirse on numara olur
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Var mi elinizde
var aldým
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
elimde olmayan hiçbir hisse icin takas ve eþleþme istemem sermaye az bugün derim alamadim intem aldim sattim ama daha gitmeli teknik öyle diyor mesela ARTI 1.85 ten almadim fibo düzeltme 1.67 idi bak 1 haftada %50 yapti ama ben almadim bazen teknik yanýltýr
tavanda 435K
Uykusundan uyanmaya baþlamýþ. Arz fiyatýna gelmeli artýk...
Þirket kara geçtiðine göre piyasa yapýcýsýyla anlaþma haberi gelebilir. Sanýrým 1 üzerine atmadan bu haber gelmez. Neye dayanarak yazdým...? Tecrübelerime dayanarak.
Y.T.D olarak deðerlendirmez.. Kiþisel fikrimdir![]()
Son düzenleme : efeeren; 16-03-2018 saat: 22:02. Sebep: Pasta deðil yapýcý lazým ;)
Yer Ýmleri