0.70 den aþaðý salmadý. Hacim artýyor. Yapýcý lazýmScreenshot_2018-03-20-21-20-01-052.jpg
Genel kurulda acaba piyasa yapýcýsý atarmý?
global menkul degerlerin piyasa yapýcýlýðý yapma yetkisi var ama þirket yönetiminin öyle bir niyeti yok.bugün yapýlan açýklamada karpayý daðýtýmý gündeme alýnmýþ.
Bakarsýn metro da piyasa'sýný yapýverir bellimi olur
Metro Yatýrým,Eczacýbaþý Paylarýndan Toplu Alým Yapacak
22 saat önce
Global Menkul Deðerler aracýlýðýyla Metro Yatýrým, Eczacýbaþý paylarýndan toplu alýþ iþlemi yapacak.
Global Menkul Deðerler A.Þ'nin (GLBMD) KAP'a yaptýðý açýklama ;
Eczacýbaþý Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ortaklarýndan Eczacýbaþý Yatýrým Holding Ortaklýðý A.Þ' nin sahip olduðu Þirket sermayesinin % 5,00'ine tekabül eden toplam 1.050.000 TL nominal deðerli A Grubu imtiyazlý paylarý, 1 TL nominal deðerli pay için 6,24 TL fiyatla, Þirket sermayesinin %27,60' ýna tekabül eden toplam 5.796.413,37 TL nominal deðerli B Grubu paylarý ise 1 TL nominal deðerli pay için 1,56 TL fiyatla ve yine Eczacýbaþý Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ortaklarýndan Eczacýbaþý Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Þ.' nin sahip olduðu Þirket sermayesinin % 15,00'ine tekabül eden toplam 3.150.000 TL nominal deðerli B Grubu imtiyazlý paylarý, 1 TL nominal deðerli pay için 1,56 TL fiyatla olmak üzere alýcý Metro Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'ne kurumumuz aracýlýðýyla "toptan alýþ satýþ iþlemleri" kapsamýnda satýlmak üzere Borsa Ýstanbul A.Þ. ye baþvuruda bulunulmuþtur.
Satýlacak 9.996.413,37 TL nominal deðerli paylardan hali hazýrda 5.796.245,37 TL nominal deðerli paylar "Borsa'da iþlem gören
niteliktedir." Kalan 1.050.000 TL nominal deðerli A Grubu paylar ile 3.150.168 TL nominal deðerli B Grubu paylar hali hazýrda "Borsa'da iþlem gören nitelikte deðildir".
Ýþlemin Takasý MKK ve Takasbank bünyesinde gerçekleþtireceklerdir.
Satýþa konu paylar üzerinde devir veya satýþý engelleyici rehin, haciz, teminat v.b.
herhangi bir kayýt bulunmamaktadýr.
Kamuoyunun
Bilgilerinize Sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Geçen yýl sonu karý 5 mn TL üzeri gelmiþti.
Bu yýlýn ilk 3 ayýna da karlý baþladý geçen yýl 0,4 mn TL kar edebilmiþti, bu sene 1,3 mn TL kar güzel..
Ýþmen ve Gedik 3 aylýk karlarý da güzel geldi, piyasa hareketlenince, volatilite artýnca, biraz halka arzlar vs, gelirler artmýþ anlaþýlan..
Karlýlýðýn artmasýný bekliyorum.
Yýlsonu kar beklentim 7 mn TL..
3,3 tahmini F/K benim için epey ilginç..
Son düzenleme : oldwolf; 10-05-2018 saat: 22:47.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri