Dün eþleþmede 12,300 dan bayaa mal kaptýrdýlar sanýrým , bakalým spekt ne halt edecek, iyi temettü vermesi kesin kaðýdý neden % 10 aþþaðý çekersin , tahta yapýcýlar acemi sanýrým
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dün eþleþmede 12,300 dan bayaa mal kaptýrdýlar sanýrým , bakalým spekt ne halt edecek, iyi temettü vermesi kesin kaðýdý neden % 10 aþþaðý çekersin , tahta yapýcýlar acemi sanýrým
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þirketimizin 2017 yýlý faaliyetleri sonucunda elde edilen kardan yasal yedek akçeler ayrýldýktan sonra kalan net daðýtýlabilir dönem karýnýn %100' ünün (tamamýnýn) ortaklarýmýza daðýtýlmasýna, bu çerçevede %132,838 oranýnda pay baþýna Brüt 1,32838 TL nakit temettü olarak 31.05.2018 tarihinde ödenmesine iliþkin teklifimizin Genel Kurul onayýna sunulmasýna; Oy birliði ile karar verilmiþtir.
7-8 lira soydular milleti hisse baþýna. 1 lira temettü verse ne vermese ne. Ýyi soygun yaptýlar halk arzda ********ler.
tüm dünya borsalarý aþýrý volatil ,özellikle son 3 -4 gündür
malum ortadoðu ,büyük güçler birbirlerine kolpa yapý duruyorlar
allahtan hisse yerlide ,yabancý olsa daha da fazla çökerdi borsa ,yavaþ yavaþ temkinli stabil hal almaða baþladý sanki endex
eðer bu Trump yavþaðý yeni birþeyler yumurtlamazsa ufak ufak toparlanýr gibi geliyor bana ,bilançolar dönemi geliyor
bu ortamda doðal olarak herke temkinli , herþey yolundayken düþþe tlman niyet net bozuk diyeceðim de ,ortama bakýp sineye çekiyoruz
Ben yine de umutluyum ,ortalýk durulursa temettü tarihine kadar birþeyler olabilir ,iyi bir bilançoda bunu destekler
selamlar. bilanço açýklanma son tarihi nedir?
ayrýca hisseyi en son 31 mayýs tarihine kadar elinde bulunduranlar mý temettüden yararlanýr?
1. Çeyrek bilançosunda bir sürpriz olacaðýný tahmin ediyorum
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gibi baþkan olumlumu negatifmi
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri