sene sonu 30 tl ye elimi öperse veririm hisselerimi albayraða![]()
sene sonu 30 tl ye elimi öperse veririm hisselerimi albayraða![]()
Bizler satmýyoruz dedikçe o basýyor habire aþaðý. Temettüymüþ bilançoymuþ farketmiyor onun için. O yüksek fiyattan iteledi bikere. Yine temettü haberindeki gibi %3-5 yapýp eski yerine geri gelir. Ezberledik artýk.
Keþke uçsa. Ben de isterim.
Hisse dikkat çekmiyor henüz. Hisse baþý 1,5 tl kaar açýklýyor fiyatý buralarda þu an.
Emin olun 30 milyon ve üzeri kaarlarda hisse fiyatlamasý ilerde farklý olur. Benim için sürdürülebilir faaliyet kaarý önemli.
Biraz sabredelim.
Bist in cuma günü sebepsiz sert düþüþ nedeni belli oldu ,zaten seçim vs. hikayesine tedirginlik var S&P not düþürmeden önce yabancýlarýn,irtibatlý býyýklý yabancýlarýn, kulaðýna kar suyu kaçýrmýþ belli ki %66 yabancý çýkýþý var
kaçýn geliyorum gibisinden
bunun araþtýrýlmasý lazým bu iþ pislik kokuyor ,ama nerdeee , itilen itilir çaylar içilir
bizde nasibimize düþeni aldýk düþüþden
iyi tarafýndan bakarsak not indirimi fiyatlandý ,BÝST rahatladý
hissemize dönersek ,iyi bir ilk çeyrek kar var 11 milyona yakýn, bu ay sonu hisse baþý 1 tl üstü temettü var ,sürdürülebilir karlýlýk artarak devam ediyor ayrýca bilançoya yansýmayan 63 milyon baþý dýþarda alacaðý var bu alacak sene sonu bilançosuna mutlaka yansýyacaktýr
Bütün bunlarý alt alta koyarsak hisse hiç haketmediði yerde , bu hafta,bu ay iyi bir hareket bekliyorum
Ne kadar bir hareket yapar sizlerce bu bilançoyla...
Temettü etkisi kendini göstermemiþti... umarým bilançonun somut sonuçlarýný görürüz.
Yer Ýmleri