***** avradýný s...……..o....ç...…………..
***** avradýný s...……..o....ç...…………..
Bu þirketin yatýrýmcýsýna (küçük yatýrýmcýsýna) zulüm var resmen bu hissede. Bu hissenin yatýrýmcýsý olduðum halde kimse bulaþmasýn derim. Yeni yatýrýmcý gelmesin. Biz zaten batmýþýz. Yeni maðdur çýkmasýn bari.
Mi A1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Küçük yatýrýmcý olaraktan devlet büyükleri tarafýndan halka arzý allanýp pullanýp 2 katý fiyatýndan satýn aldýk periþan olduk 1,5 yýldýr.
Þimdi halka arzda yere göðe sýðdýramayan devlet büyüðümüz periþan oldu en çok ona seviniyorum.
temettüyü ne zaman açýklayacaklar hala daha geþlmedi
Geçen yýl 12 Nisan'da Kâr Payý Daðýtým Ýþlemlerine ait duyuru yayýmladýlar. Teklif, 31 Mayýs'ta kesinleþti. 4 Haziran'da da ödemeler yapýldý.
Bugün 23 Nisan ses seda yok.
Geçen yýl brüt 1,328, net 1,129 TL ödeme yapýldý.
Bu yýl kârýn daha yüksek olmasý dolayýsýyla ödeme miktarýnýn da daha yüksek olmasý beklenir. Fakat ben ödemenin geçen yýlki civarýnda olacaðýný düþünüyorum.
Geçen yýl kanuni yedek akçeler ayrýldýktan sonra kalan kârýn %100'ü daðýtýlmýþtý. Bu yýl %70'ini daðýtýrsalar (Daha aþaðýsý mümkün deðil.) geçen yýlki kadar bir ödeme tahakkuk eder.
Asýl önemli olan þudur: Bu kansýzlar, temettü verdik diye kâðýdý 8 liraya indirirseler tekrar zehir zýkkým ederler bize temettüyü. Temettü aldýðýmýza da piþman ederler.
Her þey yolunda giderken üç beþ kuruþumuza göz diken bu kansýzlar kâðýdý daha çok süründürebilirler.
Allah muvaffak etmesin.
bende bu sene yüzde 70 oranýnda temettu daðýtýlacaðýný düþünüyorum. rakamda 1 lira civarýnda olacaktýr. gelirler döviz cinsinden olduðu için bu sene kar daha da yükselecektir. temettü sonrasý fiyat artmasa bile bu bir fýrsattýr. 8 liralardan temettümüz ile daha cok hisse alýrýz.
TLMAN Solo 2019/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 5317861 Yýllýk Deð%:-49
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
temettü haberi neden gelmedi hala bilen var mý
Yer Ýmleri