-
-

Originally Posted by
nazelyon
ilahi hoca

hadi sende mendilini al da gel halaya

sizi kırana kadar kolumu kırarım...
https://www.youtube.com/watch?v=_KycRJcCp6M
-

Originally Posted by
karar_anı
çocukken gazoz kapaklarını, kayısı çekirdeklerini, mahalle arasında dolaşan hurdacılara satarak dondurma parası, bilye parası bir çıkartırdık

eğer böyle bir piyasayı göre göre hala satış üzerine giden olduysa valla bu kafayla onda ne gazoz kapağı, nede kayısı çekirdeği kalmıştır

eskiden mantar tabancası vardı kaldıysa sıkmak için ancak o kalmıştır

paramı? yokbe ne gezer onda rengini bile unutmuştur

bu füzeyi boşboğazlara gönderiyorum. yanlış anlaşılması ulan bu güne kadar bi halt edememişsin daha ne vır vır ediyosun. otur oturduğun yerde başkasına bari zarar verme...
duyan duymayana söyler diye alıntılayım istedim... hey yavrum hey.. yine alıp veriyor bizim ulemalar
ulan zırto lar teknik önden gider haber arkadan gelir...
-
neymiş? fırsatlarda bulutlar gibi geçer gidermiş...
-
-
yok amerika karışacakmışta, yok avrupa barışacakmışta, iyi karıştı amerika... her seferde bu numaraları yiyosunuz.. adam amerikayı görmemiş oda aynı şeyi söylüyordu. herkesin kafasına bunu iyice kazıdılar. ondan sonra şaka yaptııık... oldu
teknik, teknik, teknik, ama pazarda üç tanesi on liraya satılan çin malı olmayacak
-

Originally Posted by
karar_anı
siz bakmayın böyle kıvırtmalarına daha xu030 hisseleride devreye girecek. ne haber yaparlarsa yapsınlar. isterse dünya batacak desinler. valla sıkışınca derlerm, derler

Sizi tebrik ederim . Cuma günü bist karamsar ortamda yazdınız...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
mebes
Sizi tebrik ederim . Cuma günü bist karamsar ortamda yazdınız...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim sağolun. valla tevazuya hiç gerek yok. özelikle bankalar geliyor diye üzerine basa basa bi tellal tutmadığım kalmıştı.. tut şunun ucunu abi yapmıştım ama tutan oldumu bilmiyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri