“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
ODTÜ'de öðrenciler tarafýndan düzenlenen 'Hayýr Þenliði' bugün gerçekleþtirilen etkinliklerle sona erdi.
http://ilerihaber.org/icerik/devrim-...yor-69907.html
Sevgili dostlar, Türk Milletinin saðduyulu insanlarý. Bu referandum sürecinde, ülkemizin geçmiþini ve geleceðini özetlemek istiyorum. Bu günkü iktidar on beþ yýldýr ülkeyi tek baþýna kanunlu kanunsuz istediði gibi yönetiyor, bunda hemfikiriz herhalde. Çözüm sürecinde Oslo da pkk ile görüþtümü, görüþtü. Imralýda terörist baþý ile görüþtümü, görüþtü. hdp aracýlýðý ile kandil ve pkk ile görüþtümü, görüþtü. Dolmabahçede, birlikte mutabakat imzalandýmý, imzalandý. Pkk militanlarýnca Güneydoðu illeri, Ilçeleri, mahalle ve köylerine, tüneller kazýlarak binlerce ton bomba ve silahlar yerleþtirildimi, yerleþtirildi. Bu ihanet hareketleri yapýlýrken hükumet yetkilileri, vali ve kaymakamlara, bunlara dokunulmamasý talimatýný verdimi, verdi. Sonra yüzlerce ÞEHID vererek buralarý temizledimi, temizledi. Habur rezaleti yaþandýmý, yaþandý. Bugün Türkiye ye karþý bayrak açan Barzani rezili ile parti kongrerlerinde, Diyarbakýr meydanlarýnda gövde gösterileri yapýldýmý, yapýldý.Þimdi hala bu adamý kýrmýzý halilarla sözde kürt bayraðý altýnda aðýrlýyormu, aðýrlýyor. Sýnýrlarýmýzýn içinden, yedirip içirerek peþmergeler Suriye ye pyd ye desteðe gönderildimi, gönderildi. Egede 17 adamýza Yunanistan ca el konuldumu, konuldu. Bu konuda hükumetten bir ses çýktýmý, çýkmadý. Gelelim Fetö rezaletine. On yýllarca muhalefet, çeþitli toplum kuruluþlarý ve bireysel olarak on binlerce insanýmýzýn uyarýlarýný aldýrmadan kol kola, sýnavlarda hýrsýzlýk yapmalarýna, askeriyeda, adliyede, emniyette, ve tüm kurumlarda yuvalanmalarýna fýrsat verilmiþ, göz yumulmuþmu, yumulmuþ. Sonrasýnda da göstere göstere Türk milletine karþý darbe giriþiminde bulunmuþlardýr. Hoca efendi diye diye elini eteðini öpenler, ne yazýkki saf Anadolu insanýnýda kandýrarak, neredeyse ona taptýrmýþlardýr. Iþid ve Suriye meselesi baþlý baþýna bir problem. Þimdi referandum için propaganda yapýlýyor. Bir tarafta devletin uçaklarý, helikopterleri, araçlarý ile Cumhurbaþkaný, baþbakan ve tüm güçleri elinde iktidar. Diðer tarafta kendi imkanlarý ile partiler ve bireysel olarak vatandaþlar. Bir tarafta. Yalanýn, iftiranýn kol gezdiði sýnýrsýz harcamalarla yapýlan propaganda, diðer tarafta doðruyu, ülke gerçegini, Atatürk Cumhuriyetinin tehlikede olduðunu anlatan kesim. Salon, alan, yer verilmiyen, konuþturulmayan siyasetçiler. Ne kadar eþit bir propaganda dönemi deðilim. Islam dini, kuran, peygamberimiz adaletten, hak hukuktan ayrýlmayýn, kul hakký yemeyin diyor. Kanunlarýmýzda vicdanlarýmýzda adalet diyor. Eðer bu durum sizi rahatsýz etmiyorsa evet deyin. Günahý vebali size ait. Yok, bu oyunda açýk seçik haksýzlýk var diyorsanýz, milyonlarca kere HAYIR diyecek, vicdanýnýz rahat, huzur içinde uyuyacaksýnýz. Hayýr diyorum ben. Art niyetsiz evet diyenede saygý duyuyorum. Ama hayýr diyene iftira atana, hakaret edenede misli ile lafýný iade ediyorum. Referandumda Memleket ve milletimiz için hayýrlý sonuçlar diliyorum
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri