günaydýn dostlar,
DITAS takip edenler için, bugün küçük bir temettü veriyor. fiyat hareketlerindeki oynama (temettü kadar düþüþ) buna baðlý olacaktýr, panik yok.
Ditaþ Doðan genel kurulda onaylanan temettü daðýtýmýný bugün (18/04/2018) daðýtacak. Þirket 1 TL nominal deðerli pay için 0.0696388 lira net kar payý verecek.
Günaydýn KY dostlarým, tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bugün yapýlacak olan görüþmenin sonucunda her þey bahar esintisine döner. Paniðe gerek yok, güç sizinle olsun.
may the force be with you
endeks resmen bekleme modunda, renksiz bir þekilde seyrediyor.
öðleden sonra, belirsizlik ortadan kalkar mý, renklerden renk beðenir miyiz bilemiyorum.
ancak, liderlerin görüþmesinden sonra milletvekilleriyle ve parti organlarýyla da görüþüleceði haberinden dolayý, net açýklama gelmeyebilir gibime geliyor (örneðin; "seçimler normal zamanýnda yapýlmayacak, erken seçim yapýlacak, ancak tarihine kendi parti üyelerimizle görüþtükten sonra karar vereceðiz." gibi).
borsa da belirsizliði hiç sevmiyor maalesef...
Sonunda anladi, secim yohhhhhRoketlesin Bist
![]()
2023 sonu Bist 8000?
Senin bahçenin de baðýnýn da, Allahým nelere kadir sin.... Offffffffffffffff.
may the force be with you
Bu An Sahip olduðun tek þey ve Sorgulanmamýþ yaþam yaþanmaya deðer deðildir..
twitter-@ZaWarona
Yer Ýmleri