Originally Posted by
egelim
Bagfs: Sanırım sert düşüşe tepki verecek..Sayfasında kısaca şu bilgilere ulaştım...
Son bilanço , euronun sürekli yükselişi , şirketin iyi yönetilmesi, piyasaların durumu, şirkete olan güvensizlik hepsi birlikte 15 yıllık dolar bazlı dibine getirdi firmayı. Piyasa değeri 65 milyon Euro ya düştü. Yani yeni fabrikanın yarışı değerinde. Diğer fabrikaları saymıyorum. Demek ki herşey algı. Hikayenin varsa, yoksa tırı viri.
Graf TL ama okuduğunuz gibi Dolar bazlı 15 yılın dibinde...Kalkarsa çok gider gibi geliyor bana...

Grafikteki çizimler farazidir.. Takılmayın...
Bir abim vardı çok büyük grafikçi.
internet aleminde onun gibisini görmedim. çok üstadlar tanıdım vs vs. onun gibisini daha görmedim.
neyse konuya gelim. krizde bagfas topla derdi hep. Bu kağıt gider bölünür sonra gider yine bölünür derdi. tabi mantık eski kafa borsacılık. bizde nerde topla bekle. 2 hafta kağıt gitmedimi sıkılıp satıyoz. yada yeni konjüktür elde telefonlar kademe bak grafik bak yok bozulunca sat. adamlar eskiden internetmi varmış seans salonuna gidene kadar eksi 20 kağıt :D :D :D
Neyse o üstadın bana son sözü krizde bagfs ile golts topla olmuştu. sonrada görüşemedik bir daha.
2 gündür takip ediyorum ben bagfsı tam dip dönüşü var zaten.
burdan kanal direnci senin gösterdiğin rakamlara gider. önemli olan sonrası. daha büyük resimde 15 liraya v formasyonu bile çekebilir. Ama bu işler uzun vadeli işler :D
Kısacası kar lar ile petkm toplayacaktım. şuan onun yanına bagfsta eklendi. napacaz şimdi. daha çok para lazım :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri