Originally Posted by
Selbey
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Sizlerle olmak ve sizin edinimlerinizden yararlanmak çok güzel. Ben KENT'in çok yakın bir zaman içinde hareketleneceğini düşünüyorum. Şunu unutmamak lazım ki sonuçta bu kağıt 55-60 TL. fiyatlardan yükselerek 180'li seviyeleri gördü. Sonuçta çokta kötümser olmamak gerekir diye düşünüyorum. Ben, KENT'in biz küçük yatırımcıları da sevindireceğini düşünüyorum. Siz de tahmin edersiniz ki eğer bu kağıt hareketlenir ise bir zamanların AKSU Enerji kağıdı gibi olur. Açılışta tavan tavan.. Ve bir daha almak zor olur. Sabır edip bekleyeceğiz. Fırsatlar hali hazırda devam ediyor, yani daha hareketlenmeden benim gibi küçük yatırımcıların bu kağıdı toplaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her insan hemen para kazanmak ister. Ama sabır... Sıra bize de gelecek.. Kolay değil, Biraz daha sabır..

Saygılar...
sevgili Selbey hoş geldin!Biz bu kağıdın 405 olduğu zamanı da biliyoruz c grubundan b grubuna geçtiği zamanı da işin özü kent gıdanın tek sıkıntısı var rüzgar!Rüzgarı alırsa tutabilene aşk olsun!
“CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR ŞEYTAN NAMAZ KILANA KADAR PİYASADAYIZ.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri