3 ay süreyle mevcut "Açýða Satýþ Yasaðý"na ilave olarak "Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas", "Ýnternetten Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir giriþinin kýsýtlanmasý" ve "Emir Toplama Aþamalarýnda Denge Bilgisi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý"
AZÝZ DOSTUM;
ÝNTERNETTEN ALIÞ SATIÞ YASAÐI OLMAMIÞ .. BANA OYLE GELDI.
SADECE KISITLAMISLAR SANKI.. BELLI SAATLERDE ÝÞLEME AÇIK.
ZATEN KÖR KUYUYA SOKSALARDA HÝSSEYÝ KALDIRIP BAÞINI ÇIKIYOR BÝR SÜRE SONRA.
BEN ONA KARABATAK DIYORUM ARTIK
Dün yanlýþ hatýrlamýyorsam sabah 30.000 lot vardý tavan bozdu , aksam 86.000 lot vardý. alýcýlý kapattýk. bugun yine ayný ceaya maruz kaldýk sabah acýlýþý ben ppek iyi beklemýyorum ama yükseliþimizin devam edeceðini düþünüyorum.
RÜCHAN TAHTAMIZ 16 SINA KADAR AÇIK BÜTÜN YATIRIMCILARI KAHVEMÝZÝ ÝÇMEYE BEKLERÝZ...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Lütfen kimse panik olmasýn serbest satýþ yapmasýn buðün rüchanýn %15 yukarý hareket yapacaðýný düþünüyorum
yapýkredi mal toplutor iþ topluyor! A1 capýtal ruchan alýp ana kagýttan satýyor! Patron hisse topluyor!
Namýk Kemal
Bu kimi koruma tedbiri yükselirken
Herkes kazanýrken zarar etmezken ne tedbiri þimdi kafa üstü çakýyor karar alacaksanýz þimdi alýn çünkü þimdiye iki gündür alým yapan zararda...
Ve aldýðýnýz kararda oluþan fiyat altýna satýþ girilemez kararý yukarýdaki yasaklara eklenmeli... yatýrýmcýyý düþünen SaPýK...
Tavana hazýr mýyýz gençler???? o serbest satýþ yapýp ruchaný tabandan satanlarýn hjepsinin avradýný!!!!!!
bu kagýt bugun artý kapatacak!!!!
Namýk Kemal
Neler oluyor, görebilen var mý?
Yer Ýmleri