1.189.774 lot %0,54. Kalan 1221 oda büyük ihtimal dönüþmüþtür.
1.189.774 lot %0,54. Kalan 1221 oda büyük ihtimal dönüþmüþtür.
Ayrýlma fiyatý hesabý deðiþti aylýk 6 aylýk yýllýk aðýrlýklý ortalamanýn en yüksek fiyatý çaðrý fiyatý oluyor saygýlar.
ARKADAÞLAR ben dahil tüm KÜÇÜK YATIRIMCILARIN asýl merak ettiði ve yoðun endiþe etiði konularýn bu olduðunu düþünerek tekrar fikriini zi sormak istiyorum. okumadan algý demeyin diyene de inamayýn..
****ben demiyorum bist yönetimi ve spk þirkete bu günden çaðrýda bulundu ..***
Not: fiyat iner Çýkar...
þu an daha önemlisi temel olarak þirketin durumu.
deðilmi ??
ben mi yanlýþ düþünüyorum ..
neden olasý senaryolarý tartýþmýyorsunuz?
1.kottan çýkmak.
2.gonülü yuzde 5 ulaþmak
3.gonülü tek hisdera ile yuzde 5 ulaþmak
4.alt pazarda poip de iþlem gorursek
hiseeye yansýmalarý ne olur..
bu durumlardan baþka bir seçenek var mý?
varsa nedir.?
yada uzatmaya gerek yok...
uzmanlara tek soru kent kottan çýkar mý?
Bence Kent'te artýk bölünme sonrasý ve yeni BÝLANÇO-LAR fiyatlanmaya baþlýyor )
Þirketimizin 28.977.661 tutarýndaki çýkarýlmýþ sermayesinin 191.022.339 TL bedelli artýrýlarak 220.000.000 TL'ye yükseltilmesine iliþkin yeni pay alma haklarýnýn (rüçhan hakký) kullandýrýlmasý iþlemleri 22.09.2020 tarihinde tamamlanmýþtýr.
Ortaklarýmýzýn yeni pay alma haklarýný kullanma süresi içinde, kullanýlmayan yeni pay alma haklarýna karþýlýk gelen paylarýn toplam nominal deðeri 1.229,912 TL olup, kalan paylar 28.09.2020 “ 29.09.2020 tarihleri arasýnda 2 iþ günü süreyle Yapý Kredi Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada, 0,01 TL nominal deðerli pay fiyatý 0,01 TL'den az olmamak üzere Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada oluþacak fiyattan satýþa sunulacaktýr.
Halka arz esaslarýný içeren Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusuna; Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP)'nun www.kap.org.tr, Þirketimizin (www.kentgida.net) ve halka arzda satýþa aracýlýk edecek Yapý Kredi Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin (www.ykyatirim.com.tr) adreslerindeki internet sitelerinden de ulaþýlmasý mümkündür.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla arz olunur.
Borsa da baþka bir pazarda birincil pazarda 1229 lotu satýyor þirket
KODU KENTB
Son düzenleme : meteak; 23-09-2020 saat: 19:12.
Yer Ýmleri