YTD. Gelecek hafta da böyle gelgitler yaþayabilir. Malum 1 Ekim'de sinemalardaTek korkum þirketin bulunduðu þehir. Ondan da Allah korusun, öyle bir felakette kim borsa düþünür
YTD. Gelecek hafta da böyle gelgitler yaþayabilir. Malum 1 Ekim'de sinemalardaTek korkum þirketin bulunduðu þehir. Ondan da Allah korusun, öyle bir felakette kim borsa düþünür
Herkes aklýný pazara çýkarmýþ, yine kendi aklýný almýþ.
Bakýn size ne buldum
30 eylül sonrasýnda birleþecek olan Denizli cam hisseleri hala 7.00 tl fiyattan borsada satýlýyor ve hiç düþmüyor oysa ki birleþme sonrasý Denizli cam hissesi olanlar büyük zarara uðrayacaklar Yani elinde 1000 lot denizli cam hissesi olan 7000 tl oluyor elinde ama 1 ekim de 330 lot þiþe cam hissesi olacak bu da 330 lot þiþe demek güncel fiyatý ile 2300 tl ye denk geliyor yani 7000 tl den çýkar 2300 tl yi 4700 tl zarar edecekler ama borsa da DENÝZLÝ CAM hissesinin fiyatý düþmüyor normalde TABAN TABAN gitmesi gerekiyordu DENÝZLÝ CAM hissesi 2,33 olmasý gerekiyordu ...onun yerine KENT TABAN TABAN gitmiþ oldu iþte borsa böyle bir yer Yani burada oluþan rakamlar gerçeði yansýtmýyor
Acaba diyorum Kent mi birleþti Þiþe cam ile o yüzden mi taban taban gitti geçen haftanýn özeti buydu
Denizli cam da Þiþe cam la hiç birleþmeyecek miþ gibi hiç düþmemiþ geçen hafta Vay be
en düþük maliyet kimde acaba ?
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
zamanýnda 161 dolar olacak dediiðimde bana kýzanlar olmuþtu þimdi ise pek biþi yazmýyorum fazla ky var üzerinde bir çok haber bizim için negatif oldu kýskançlýðýn daniþkasý olanlar hep kenti örnek verdi köþe yazýlarýna yazdýlar halbüki bi dünya batýk þirket nerelere gitti bizdeki hikaye bi çok hissede yok ama dinlensin müsade edin artýk su akar yolunu bulur hep tavan tavan olmaz olamaz paranýn doðasýna aykýrý
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bu þirket 100 milyar olacak þimdi 80 e yarýn 60 ay sonu 50 ye yýlsonu 10 a sonra bir yerde dengeler
2 tane koç holding 5 tane Arçelik 4 tane Ülker 2 tane Tüpraþ 5 tane thy olacak
2013 de ilk 500 e girmiþ
sonra paranýn aritmetiksel denkleminin aðaç kok sayýsýnýn pi ortalama rakamýnýn Tepeüstü sýfýr noktasýnýn deniz üstü kuþ rakamýna aykýrý olacak
ne içiyoruz anlamadým
Hoþaf suyu mu
Kent gýda þekerleme üretiyor baþkada bir þey yok þeker sakýz
Birde þiþlide bir yer vardý
Aðlayaný ve çok güleni döveceðim demiþtim hala ayný fikirdeyim.
Neymiþ sermayesi az
(arzý desek daha doðru yani piyasadan toplanmýþ sonra altýna gaz konmuþ tekniklerle sahte nakýþlarla iþlenmiþ olabilir mi)
Bilemedim.
Temel ile tekniðin(dursun diyelim) uçurum olduðu tek bir hisse bu mudur .
Yaðlýyaný allayaný pullayaný sahte gülücük ataný görünce bu yazýyýda ironi bakabilirsiniz.
Ýronisi bir güleçleme üzerine espirisi bol bir yazýdýr.gülünüz efendim.
Yatýrým çýkarým tavsiye al sat tut yat gez iç ye deðildir.
Ýronidir.
Hikaye maydanoz yiyerek yazýlmýþtýr.
Sayfayý boþ buldum.
Karaladým.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri