Dostum sen bu isi biliyosun..alkis bravo
500 sayfada verdigim cevap altta tamemen senin tespitini rakamlarala desteklemekte..
Yani 3.5 binle buralara dustu tamamen savsata.. laf cambazligi ..
Hacimli dustuk. Yaklasik 300 binlot 400 tl civari birilerine kitlendi..
Senin tespitin yukari arti 10 lar ise 3.4 binlik hacimler..
Ben yinede olumsuz degilim kent icin ben sadece durum tespiti yapiyorum ..
Kap gelsin size katilacam..
Saygilarimla
şuna ne dersin:17 eylul spk karından sonra seninde dediğin gibi 1,191,005 lotun 319,212 tanesi satılmış başka müşteriler almış ya ni söylendiği gibi 3 beş bin lotl a gelinmedi buraya
satanlar ilk beş :
garanti :51,519
ziraat :38,042
iş:33,921
ak:32,712
yapı kerdi:28,453
alanlar ilk beş:
vakıf 41,312
garanti:38,390
ak 34,797
ziraat :30,788
iş: 30,756
net de ise 46,719 hisse fark oldu
vurgulamak istediğim yaklaşık bir milyon yuz lotun 300 bini 300-600 fiyat aralığında başka müşterilere geçti.
senin tabirinle yeni gelen müşteriler 319 bin adet 300-600 arsında fiyatla mallandılar..
bu verilerri kontrol edebilirsin..
bu yeni gelen müşteriler re mallanmasına keriz silkeleme diye bilir miyiz ..?
yoksa birileri mal mı boşaltıyor sence ?
fikrini alamak isterim .
saygılar
Sn Babacan,
çok lafta ve rakamlar içerisinde yalan ve tutarsızlıklar da çok olabilir dikkat edin lütfen.
Çümkü üstatlar az kelimeyle öz anlatırlar.
Vakıfy Saklamaya baktığımda; HİSSELERİN %94,3 ü YKR de %3,3 ü Garanti+İşY+Vak+Ak saklamasında %2,4 ise diğer kurumlarda saklı. 3 aylık aylık veriler analiz için uygun değil bence.Çünkü rüçhanlar dönüştü cezalar arttı vs.17 eylül başlangıç tarihi de analizde yanıltır bizi.Amaç bu olmamalı.Çaktırmadan sattım haydi alabildiğine aşağıya çekin de alayım gibi amaçların ve hedefin de yoktur sanırım.
Siz bana da üstad deyin ve tabana insin dercesine adeta dilenecek birine de benzemiyorsunuz. Ancak, "Saygılar" deyip sonrasında "şunu cevaplayın" dememelisiniz, okunulan olmanız için söylüyorum.
Neyse.Yukarıdaki rakamlarınızı topladım çıkardım kalan (ilk 5 bazında) net 8504 satış fazlası.
Zaten üstadlarımız "KENT için SABIR" dediler ya ben "taban da olabilir çıkış da olabilir, kendim karar verecem" diye anlaşıldı da siz de artık anlayın, ki sizden farklı bir şey söylemediler.Kestirmeden üstadça yol haritasını gösterdiler.
Ben şahsen mikro KY olduğumdan Alkimden sonra Kentte kalıcıyım inşallah. Aktardığım kaynağımın fazlasını geri aldım halen lotlarım var, diyer deyişle rüçhandan devredenlerle birlikte sıfıra inse de fiyatı, satmayı düşünmüyorum. Benden tabana (düşene) katkı olmaz. Hayırlı geceler, inşallah kazançlı çıkarsınız, siz de kentin sonuymuşcasına kottan çıkma fobisinden kurtulup da "tavan olacak" dediğiniz gün gelecek.Son uzun yazım oldu kusura bakmayın.YTD
Dur dostum sen eksik kalma sanada yazayim..
Tekrar almayi dusunuyorum ama kentin su %5
Olayina tepkisini bekliyorum.
Bide bekledigim fiyat var inerse alirim..
Yok inmezis ve sizin dediginiz olur toprlarsa .
Saglik olsun..
Ama ilk belirsizlik kalkacakmi ona bakacagim..
Ip atlama teklifin icin tesekur fiziken
Imkanim yok.
Keske nerde yani..
Babacan kardeş senin endişelerini tamamı aslında cevaplanması gereken sorular olarak önümüzde duruyor. Sana bu noktada katıldığımi oncedende söyledim. Ancak ıskaladığın durum şu bence: düşüşün ana sebebi pazar değişikliği olmayabilir. SPK'nın uyguladığı haddinden fazla ve adaletsiz tedbirler tahtaya olan ilgiyi sıfıra indirdi ne yazıkki. Bu psikolojiyi kaldirabilen, hisseye güvenen yatırımcılar sabırla bekliyor. Ancak bir bu kadarda 1,5 aylık esponansiyel düşüşü hazmedemeyenler var ki ana problemimiz aslında bu arkadaşlar.
Benim inandigim şey şu: Hiçbir düşüş sonsuz değil. Mutlaka bir noktada stoplayacaktir. O noktada bir tahtacı burayı satın alacak mutlaka. ( bu arada o tahtacınin bir süredir vakifta mal toplayan amca olduğunu düşünüyorum)
Zararın büyük bir bölümünü bu amca sahneye cikinca amorti edeceğiz bence. Daha sonra ana hissedardan gelecek kararı beklemek dışında bir çare yok. ( bu arada ben eksi maliyetliyim ve hiç acelem yok)
Elbet eksi özsermayeli yada özsermayesi sermayesinin 5 te 1 i olan uyduruk firmaların tavan furyası bitecek. İşte o günler şimdilerde kimsenin yüzüne bakmadığı kentin, kartonun, sasanin, hektasin vs nin günü olacak. Biz o güne kadar hangi noktaya inerse insin sabırla sıranın bize gelmesini daha doğrusu piyasada olması gerekenlerin olacağı günleri bekleyeceğiz. Stresle başa çıkmak güç ama depremde 20. Kattan atlayan adam olmayacağız. Masanın altına sakladık sarsıntınin geçmesini bekliyoruz.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum tesekurler..
demek konuşa ķonuşa anlasiliyor insanlar.. demek istedigimi endiselerimi ve belirsizlik hakinda ki dusuncelerimi guzlece anlamis adam gibi cevap vermisin.
Pazarin bol olsun.
Ben kottan cikma ihtimali tam okarak kalkmadan yada sudan ucuz olmadan almyacagim.
Benim fikrim olursa ben para kazanirim.
Yok sizin dediginiz olursa siz para kazanirsiniz..
Borsa zaten bu demek
Saygilarimla.
Sayın Mgus lafı bize çarpmış anladığım kadarıyla. Bende modaya uyup son mesajımı atıp çıkayım. Ben üstad olduğumu iddia etmedim. 12 mayıstan beri günde 8 saat kent ekranını izliyorum. Değil 3 aylık, aylık, haftalık, 10 günlük, ben gün gün saat saat akd takip ediyorum. Kimin elinde kaç olduğunu değil hangi saatte tahtayı yonlendiricek hareket olduğunu dahi takip ediyorum, not alıyorum belki bir nüans yakalarım diye. Kazandığım parayı, elimdeki lot sayısını yazmayacağım elbette ama tahtayı izlemem ve sürekli tetikte olmam gereken adette hisse var elimde diyeyim gerisini siz anlayın.
Burada millete laf sokmak, küfür etmek, yaftalamak adet haline geldi. İnsan gibi fikirlerimizi yazıyoruz investingdeki ergenler gibi yanıt veriyorsunuz. Kalitesine inandığım için buraya 3 tane mesaj yazdım hepsi bu. Düşer demedim, çıkar demedim.
Kimseye belli yaştan sonra efendilik öğretecek değiliz. Adam efendi gibi bir soru soruyor, belliki korkmuş yada panik adamın ne anası kaldı ne bacısı. Az edepli olun. Klavye başında oturuyor olmanız sizi görünmez, bulunmaz yapmaz. Fikriniz varsa yazarsın, sorun varsa sorarsın, saçmalarsan yardım alırsın hepsi bu.
Dediğim gibi son mesajım ve uygulamayı dahi sileceğim telefondan şuan. Ergen investing bebelerinin meskeni oldu burasıda.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri