Sayýn Mgus lafý bize çarpmýþ anladýðým kadarýyla. Bende modaya uyup son mesajýmý atýp çýkayým. Ben üstad olduðumu iddia etmedim. 12 mayýstan beri günde 8 saat kent ekranýný izliyorum. Deðil 3 aylýk, aylýk, haftalýk, 10 günlük, ben gün gün saat saat akd takip ediyorum. Kimin elinde kaç olduðunu deðil hangi saatte tahtayý yonlendiricek hareket olduðunu dahi takip ediyorum, not alýyorum belki bir nüans yakalarým diye. Kazandýðým parayý, elimdeki lot sayýsýný yazmayacaðým elbette ama tahtayý izlemem ve sürekli tetikte olmam gereken adette hisse var elimde diyeyim gerisini siz anlayýn.
Burada millete laf sokmak, küfür etmek, yaftalamak adet haline geldi. Ýnsan gibi fikirlerimizi yazýyoruz investingdeki ergenler gibi yanýt veriyorsunuz. Kalitesine inandýðým için buraya 3 tane mesaj yazdým hepsi bu. Düþer demedim, çýkar demedim.
Kimseye belli yaþtan sonra efendilik öðretecek deðiliz. Adam efendi gibi bir soru soruyor, belliki korkmuþ yada panik adamýn ne anasý kaldý ne bacýsý. Az edepli olun. Klavye baþýnda oturuyor olmanýz sizi görünmez, bulunmaz yapmaz. Fikriniz varsa yazarsýn, sorun varsa sorarsýn, saçmalarsan yardým alýrsýn hepsi bu.
Dediðim gibi son mesajým ve uygulamayý dahi sileceðim telefondan þuan. Ergen investing bebelerinin meskeni oldu burasýda.
VOG-L29 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri