AÝHS m.10 Ýfade Özgürlüðü
Herkes görüþlerini açýklama ve ifade özgürlüðüne sahiptir.
evet baþtan uyarayým uzun ve teknik bir yazý olacak yorum katmayacaðým size býrakacaðým.
22/09/2020 ile 9 ekim þuan itibariyle kent lot hacmini aktarýyorum
298,628 adet hisse satýlarak
298,628 yeni müþterilerine geçmiþtir .
yani toplamda 1.063.753 hissenin yüzde 30 el deðiþtirmiþtir.(siz bakmayýn nete bak saklamaya bak laflarýna önemli olan hisse yi satanýn la alan rakamýn adet deðeridir .)
peki satýlan bu hisselerin ortalamasý nedir kabaca ona da bakalým
Oct 09, 2020 241.00
Oct 08, 2020 265.50
Oct 07, 2020 295.00
Oct 06, 2020 318.00
Oct 05, 2020 336.00
Oct 02, 2020 335.00
Oct 01, 2020 367.50
Sep 30, 2020 334.10
Sep 29, 2020 303.80
Sep 28, 2020 337.50
Sep 25, 2020 375.00
Sep 24, 2020 393.90
Sep 23, 2020 406.10
Sep 22, 2020 369.40
kabaca 305 civarý
yani hissenin %30 nu yeni veya eski müþteriler 305 tl ortalamayla mallandýlar.
ve 1 tl dahi kazanamadýlar .
ben yorum yapmayacaðým þimdi bu tespitin sonucunda ne anlamamýz gerekli.
olayý þahsileþtirmeden varsa cevabýnýz dinleyelim topikten faydalanmak isteyen ler faydalansýn..
not1:
hisse hacimlendi alan çok diye sevinen ler var bence o iþ öyle deðil. tersten düþünün birde satanlar niye satýyor..
not 2:
eðer hisse lot hacmini ve rakamlar daha geriye çekersek durum daha tramatik oluyor..
Sayýn Mgus
Zaten üstadlarýmýz "KENT için SABIR" dediler ya ben "taban da olabilir çýkýþ da olabilir, kendim karar verecem" diye anlaþýldý
ben üstadlar bakmýyorum siz bakýn..
Ben þahsen mikro KY olduðumdan Alkimden sonra Kentte kalýcýyým inþallah. Aktardýðým kaynaðýmýn fazlasýný geri aldým halen lotlarým var, diyer deyiþle rüçhandan devredenlerle birlikte sýfýra inse de fiyatý, satmayý düþünmüyorum
her kes bunu yazýyor buda sizin ve yazanlarýn tarafsýzlýðýnýzý ve tartýþma özellðinizi zedeliyor.
saygýlarýmla
asýl temenni :kent hissesini temeli bozuktur diyemem tekniði bozuktur diyemem..
dediðim iþin buralara gelmesini sebebi spk kararý ile oyunun kurallarýný deðiþtiði
bu yuzden hisseden yoðun bir baský olduðunu ifade ediyorum..
bunu yokmuþ gibi yapmak asýl hisseye zarar veriyor farklý anlaþýlýyor..
tekrar hatýrlatmak isterim..
her kesin gönlünce olsun.
Ben yanilirsam cok basit bir sonuc cikar..
Para kaybederim..
Siz kazanirsiniz..
Olayi sahsilestirme gereksiz hamaset yapmaya gerek yok.
Bol kazanclar.
Her kesin amaci ayni butcesine katki yapmak.
Aslýnda agresifligim biraz kaybetme birazda hatta daha da fazlaca,sürekli kötü haber pompalamak iicn gelenlere. 30 tane gençlik zamanýnda açtýðým mail adresim var 30 hesap acmasinida bilirim kendimi ovmesinide lakin öyle bir amacým gayem yok bir insanýn sadece kent için hesap açýp sadece kente yorum yapmasýnda art. Niyet ararým. Ve buda beni geriyor.
Geçmiþte kent için söylenecek herþeyi söyledik artýk konuþmayý bile gereksiz görüyorum. Þuan tabandan döndü 1084 lot tavanda bekliyor bu kesin bir dönüþ mü? Pazartesi günü göreceðiz. Ben tekkeyi bekliyorum agresiflesmek istemiyorum bu yüzden geri plandayim. Herkese bol kazançlar fikirler hürdür kimse müdahale edemez ama beyinde bedavadýr lütfen herkes beyni çalýþtýran galiba Haziran ayýndaki ihracat teþvik vs vardý o zamanki dolar kuur ile þuan arasindaki fark nedir? Þirketin bedelli sermaye artrimi yapma olasýlýðý nedir? Bunlar basit sorular sadece vakit alýr. Tekrardan alalaha emanetsiniz Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Dün tabandan aldýklarýmý bugün taban az üstü aldýðým gibi alsaydým güzel olacaktý.
Bir kaç tavan yapmasý dileðimle 10 tavan olsa ne güzel olur neyse
Anlaþýlan 290 TL krizi var
Sn Babacan, veriðiniz rakamlar saniyelik analize dayalý veriler. Genel kurula kadar bekleyin analiziniz tarafsýz ve saðlýklý olur.Esastan bakmak lazým. ESAS, bana göre temel analizdir. HÝSSEDE ALAN VARSA SORUN GEÇÝCÝDÝR.
TEMEL ANALÝZÝ SEVERÝM. TEKNÝÐÝ BENÝ ÇOK ILGALAMAZ.TEKNÝK SANÝYE ÝÞÝ YAPANLAR ÝÇÝNDÝR.
Benim ricam KAZANMAK ÝÇÝN TOPÝCTEKÝ BÝRKAÇ KYnýn elindeki hisseleri satýp taban taban yapmasýný beklemeyin ancak isterseniz kademeli alýn veya satýn. Kentli olun.
Burdaki eski üstadlar elindeki hissede yapmayý planladýklarýný yazdýlar.Faydalandým. Siz bakmayýn onlara zaten size yazmadýlar. Biz yenilere yazmýþlardýr diye tahmin ediyorum. TABAN OLACAK diyenlere kanmýþsýnýz veya analiziniz sizi Kent hissesi sattýrmýþ.Ýnþallah bereketli olmuþtur. Þimdi de kaç tabandan sonra alsam diye plan yapýyor musunuz? Hepsi olabilir bence.
Allah sizi de kazançlý kýldýrsýn. Asla kötülüðünüzü istemem.YTD.
Hakkimda dusundugunun fazlasini yaradan sana versin.
Sonucta analiz yapiyoz tutar tutmaz.
Kalp kirmaya gelmedik
En azindan ben gelmedin.
Kent nezlinde cok agresiv olmanim iþi sahsiyete dökmenin karsindakinden cok savundugun hisseye zarar verdigini son 10 gunde Bazi arkadaslara anlat bildigimizi gordüm.
Aklin yolu birdir...
Benim dememle hisse düsmez..
baskasinin demesiylede
cikmaz bana göre .
Bi twitirda kent hissesi hakinda yazilanlari okuyun.
Ondan sonra ya bu babacan a haksizlik ettik asilda kendi ayagimiza sýkmýþiz adam bazi sorunlari dile getirerek bize aciklama imkani verdi hisse analizimiz karsi gorusle daha ikna edici oldu dersiniz...(su topicte benim kadar hisse hakinda naif sorular soran olmamistir..
Hisseyi ne asagilayanlar
Dalga gecenleride gördunuz ve daha beteerini )
Mahkemede bile suclama ve savunmaya esit hak verilir karari yatirimcilar kendi versin.
Bol kazanclar..
Yer Ýmleri