Cefaks teþekkür ederim.
SERMAYE ARTIRIM GEREKÇESÝNDEN:
"Son yýllarda Kuzey Amerika Bölgesinde yumuþak þeker kategorisinde görülen yüksek büyüme sebebi ile her
yýl düzenli artýþ gösteren talebi karþýlamak üzere tedarik zincirinde ek kapasite ihtiyacý ortaya çýkmýþtýr. Bu
büyüme bölgedeki satýþlarda coðrafi geniþleme, büyüyen ürün portföyü ve marka kampanyalarý ile
desteklenmektedir.
Büyüyen Kuzey Amerika iþ birimi tarafýndan gelen talep üzerine Þirket'in Gebze fabrikasýnda hali hazýrda
bulunan yumuþak þeker üretiminde kapasite arttýrmak amacýyla, alt gruplarýyla birlikte planlanan 351
milyon TL civarýnda sabit kýymet yatýrýmý ile yeni bir üretim hattý devreye alýnmasý onaylanmýþtýr. Bu
yatýrým, yumuþak þekerleme ürünü portföyünde öngörülen büyümeyi desteklemek amacýyla, yýllýk
toplamda 17.000 ton ek kapasite saðlayacak olan yeni bir yumuþak þeker üretim ve paketleme ekipmanlarý
vb. sabit kýymetlerin satýn alýnmasýný ve kurulumunu içermektedir."
12.04.2021 / BUGÜNKÜ KAP BÝLDÝRÝMÝ:
"11.03.2021 tarihli Sermaye artýrýmýndan elde edilen fonlarýn kullaným yerlerine iliþkin denetim komitesi raporumuzda açýklandýðý üzere yumuþak þeker ürün portföyünde ihraç pazarlarda öngörülen büyümeyi desteklemek amacýyla mevcut Gebze fabrika yerleþkemize yýllýk 17.000 ton ek kapasite getirecek olan yatýrým dahilindeki yeni üretim hatlarý devreye alýnmýþtýr.
Kamuoyuna saygý ile duyuýrulur."
bugün için hayýrlý olsun
** para giriþi var..
ÝLK BEÞ ALICI
1 - GEDÝK 2728 LOT
2 - DENÝZ 1062 LOT
3 - ICT 596 LOT
4 - TEB 430 LOT
5 - FÝNANS 206 LOT
6 - DÝÐER 470 LOT
SATICILAR
1 - ÝÞ YAT 1058 LOT