KENT GIDA'DAN BUGÜNÜN HABERÝ (15.04.2021):
Mondelez International Türkiye'nin yarým asýrlýk markasý ve 'Her Bayramýn Þekeri' olan Kent, pandemi koþullarýna raðmen üretimine dolu dizgin devam ediyor. Sektördeki liderliðini koruyan þirket, Ramazan Bayramý için gerçekleþtirdiði 11.000 tonluk üretiminin yaný sýra saðladýðý 6500 kiþilik istihdam ile ülke ekonomisine katkýsýný sürdürüyor.
PLANLANAN ÜRETÝM TAMAMLANDI
150'yi aþkýn ülkede faaliyet gösteren Mondelez International'ýn çatýsý altýnda bulunan ve bayram þekeri kategorisinin lider markasý olan Kent, Ramazan Bayramý için PLANLADIÐI ÜRETÝMÝ TAMAMLADI.
Bayram döneminin, yarým asýrlýk Kent markasý için büyük öneme sahip olduðunu ve bu yýl da tüm üretimi aksatmadan tamamladýklarýný belirten Mondelez International Türkiye Genel Müdürü Ýhsan Karagöz, "Bir yýlý aþkýn bir süredir, tüm dünya ile birlikte hayatýmýzý derinden etkileyen bir dönemden geçiyoruz. Umarým bu bayram, pandemi koþullarýnda geçireceðimiz son bayram olur. Bununla birlikte geçtiðimiz bayram olduðu gibi bu sene de Kent olarak bayram þekeri hazýrlýklarýmýzý, çalýþan ve paydaþlarýmýzýn da özverili çalýþmalarýyla hýz kesmeden tamamladýk. Her bayram olduðu gibi bu bayram da Kent olarak ülkemizin dört bir yanýnda evlere konuk olarak tüm Türkiye'ye þekerlerimizle ''tatlý'' bir bayram coþkusu yaþatmak istiyoruz'' dedi.
Türkiye'de kategorileri arasýnda þekerin oldukça önemli ve geniþ bir yer tuttuðuna deðinen Karagöz, "Toplam net hasýlatýmýzýn yüzde 20'sini hediyelik ve ikramlýk þeker kategorisi oluþturuyor. Bu bayram dönemi için de Gebze'deki üretim tesisimizde 11.000 tonluk üretim gerçekleþtirdik. Bununla birlikte özellikle belirtmek isterim ki, istihdamýn her zamankinden daha da önem kazandýðý bu günlerde, Türkiye genelinde kasaba pazarlarý da dahil olmak üzere, 35.000 satýþ noktasýnda bayram þekeri daðýtmaya ve bayram döneminde 6.500 kiþiye ek istihdam saðlamaya devam ediyoruz." diyerek Ramazan Bayramý ile ilgili üretim ve istihdam konusunda da bilgi verdi.
-iDeal Haber Merkezi-

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri