Borsada döviz yükselsede düþsede tek prim yapan bankalar.
Þirketlerin borsada ne iþi var ki!
Borsada döviz yükselsede düþsede tek prim yapan bankalar.
Þirketlerin borsada ne iþi var ki!
180 kapattý,fena sayýlmaz yarýnki yükseliþ için,tabiki yükselirse,zaten yükselmemesi için sebep yok içi döviz dolu,yabancýlar bir dadansa iþte o zaman keyfinden yenilmez,zaten sahibi yabancý,bulsun 3-5 yabancý sürsün yukarýya...ytd.
Çaktýrmadan ýkýna,sýkýna 190 yaptý orada yine stop yaptý 183'e düþtü yine 200 üstüne atamadý,165'den alsak bile buna bile sevinmedim,çünkü çok moral bozucu hareketler yapýyor,patroncuðum bir el atsan olmazmý,zaten yakýnda mahkemelerden seni çýkmaz ederler güvenin bana dediðin için.
Þu sýrlar yine olduðu yerde duraklýyor 176.9.TETMT ise 394,eski adý tahta kurusu ve 1 masa 2 sandelye.![]()
Neye göre hareket ediyor belli deðil kendinide bizi de bitirdi yazýk bu tahtaya hayýrlýsý olsun.
Türk Türke kazýk atarda gevuru neden atmaz kapanýþ 174.5![]()
Sen borsada yenimisin nesin bankalara göre hareket eden borsamýz var bankalar yükselirse borsa prim yapar bankalar düþüþ olursa borsa düþer. Türk borsasýný geçmiþten bugüne incelersen ne demek istediðimi anlardýn. Þirketler hisselerinden alým yapmak için önce banka hisselerine bakýlýyordu onlar artýyorsa alým yapýlýyordu. Banlalarýn düþüþünde ise þirket hisselerinde olanlar satýyordu.
Borsa öncüsü bankalardý.
Þirketlerin ithalat veya ihracatýna mý bakýyordu Ne kadar dövizle iþ yapmýþ bunlar boþtu.
Banka hisseleri düþer þirketler ne kadar kar yapsalarda hisseleri borsada düþerdi.
Ýnclersen görürsün.
Bunu deðiþtirmek için çok uðraþýldý ama hala düzeltilemedi.
Borsa þeffaf olacak dedileri zaman dedim ki yine yasaklar geliyor olmalý demiþtim.
Neyse incelesen herþey ortada anlayana.
Son düzenleme : Alabandan; 28-12-2021 saat: 22:55.
Yer Ýmleri