þirkete yakýn oturan varssa genel kurula gidin sayýn sövün onca kar yangel yat osman iþine çevirdiler kar payý yok yine
önetim Kurulu Karar No: 2022/09
Yönetim Kurulu Karar Tarih: 14.04.2022
"SPK'nýn "Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði" (II-14.1) hükümleri dahilinde, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu ("KGK") tarafýndan yayýnlanan Türkiye Muhasebe Standartlarý ("TMS") ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarý'na ("TFRS") uygun olarak hazýrlanan, sunum esaslarý, SPK'nýn konuya iliþkin kararlarý uyarýnca belirlenen, baðýmsýz denetimden geçmiþ, 01.01.2021 - 31.12.2021 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolara göre; "Ertelenmiþ Vergi Gideri" ve "Dönem Vergi Gideri" birlikte dikkate alýndýðýnda, 221.857.587,00 TL tutarýnda "Net Dönem Kârý" oluþtuðu, ancak söz konusu tutarýn 12.04.2021 tarihli özel durum açýklamamýza konu olan yeni üretim hatlarý yatýrým projesinin finansmaný için bankalardan saðlanan kýsa vadeli borçlarýn geri ödemesinde kullanýldýðý ve mevcut ekonomik þartlar göz önüne alýndýðýnda, Þirketimiz Yönetim Kurulu, Þirket'in nakit akýþýný optimize etmek ve finansman giderlerini minimumda tutmak amacýyla, Genel Kurul'a, kâr payý daðýtýmý yapýlmamasýna iliþkin öneride bulunulmasýna karar vermiþtir."
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri