Rekor zarar açıkladığında 900 altına inmişti,bugün 960 kapattıanlamadım gitti,neler dönüyor acaba ?,928 maliyetim vardı yarısını okuttum gitti 950 üstünden,öyleya bunun işine hiç belli olmaz,götürür,götürür pat taban çeker,en iyisi zaman kötü kolla dötü,diğer yarısıylan yola devam giderse,tersi olursa 900 altından yine alıcıyım,galiba çoğu sert düşer diye sattı,tahtacıda topladı gibi,bekleyelim bakalım sonuç neye varacak.

anlamadım gitti,neler dönüyor acaba ?,928 maliyetim vardı yarısını okuttum gitti 950 üstünden,öyleya bunun işine hiç belli olmaz,götürür,götürür pat taban çeker,en iyisi zaman kötü kolla dötü,diğer yarısıylan yola devam giderse,tersi olursa 900 altından yine alıcıyım,galiba çoğu sert düşer diye sattı,tahtacıda topladı gibi,bekleyelim bakalım sonuç neye varacak.
Alıntı yaparak yanıtla
,bizim uyuz kent bunun 10/1 kadar fiatı,1000 bile değil,900 olması için yırtınıyoruz
,yahu bu hisse 5 sene önce bölündü millet parayı çuvallan götürdü,bölünme sonrası fiatı 300 cıvarıydı,peşi 590 oldu,sert düştü 150 oldu,peşi gaza bastı 1500 oldu,acep bu şahıs kaçtan aldıki zarar yazdı,palavra atıyor bana göre aynen şöyle yazmış 

Yer İmleri