690 ulen senin hisseni ...çayým,þirket devamlý kar ediyor karý zarar gösteriyor defterde,hiç kar defterde zarar gösterilirmi,neymiþ harcama yapýlmýþ,ulen harcama kardan çalýptamý yapýlýr,ziktirsin gitsin kottan atsýnlar![]()
690 ulen senin hisseni ...çayým,þirket devamlý kar ediyor karý zarar gösteriyor defterde,hiç kar defterde zarar gösterilirmi,neymiþ harcama yapýlmýþ,ulen harcama kardan çalýptamý yapýlýr,ziktirsin gitsin kottan atsýnlar![]()
800 yap be lavuklar,ne bu 704-695-bunu buraya yazýyorum bir gün bu rakam gülünç olacak...
Rakamýn gülünç olmasýný geçtik bu gevur hisse bugün 676 yaptý,maliyeti ne bunlarýn,acaba yine yüklüce zarar bilançomu açýklayacaklar![]()
Valla iyi yükseldi 790 yaptý,bakalým 800 üstüne atacakmý...
Dansöz gibi kaðýt 790 yap düþ 750,neyse en azýndan 695 yapmadý,büyük söylemeyeyim belkide 700 altý yapar,çünkü bunda o kapasite var gevur kaðýt...
Hazirann ayýnda investing bir rapor hazýýrlamýþ,neymiþ kent çok yükseldi diye.
Kent hissesi, InvestingPro’nun aþýrý deðerli uyarýsýnýn ardýndan yüzde 35 düþtü
Yatýrým Fikirleri
Yayýn Tarihi 11.06.2025 14:16
Gerçek Deðer analizi isabetli çýktý ve Kent’in hissesi Nisan 2024 seviyelerinden önemli ölçüde düþtü. Þirketin temelleri önemli ölçüde bozuldu. Gelir 321,9 milyon ₺’ye düþtü ve FAVÖK son raporlarda -0,35 milyon ₺ ile negatife döndü. Hissenin þu anki 750 ₺ fiyatý, aþýrý deðerlemenin tespit edildiði 772,5 ₺ seviyesinden anlamlý bir düþüþü temsil ediyor. InvestingPro’nun en son Gerçek Deðer tahmini, yüzde 35,25 daha fazla düþüþ potansiyeli olduðunu gösteriyor.
https://tr.investing.com/news/invest...u-93CH-3410464
Ulen 7 aydýr ayni fiatta memnunmusunuz döt herifler.LYDYE olmuþ 14.000 onu neden görmüyorsunuz,böyle lavuklar yüzünden millette soðuyor,zaten þirketin karlarýný yatýrýmcýdan kaçýran bir firma var,endex olmuþ 13500 onu neden görmüyorlar,ortada dönen kara para,alayý hýrsýz iktidar dahil...
797 tavan çekti bozmadan kapýyý kapattý,bakalým yarýn nasýl olacak 3/1 okuttum,çünkü iyice býtkýnlýk verdi,maliyetim 761 cývarýydý,valla iyi direndim bunda,ben zaten tradeciyim,öyle olmasaydý borsada barýnamazdým,hiç uzuncu olmadým hisselerde böyle olanlarda mecbursun,180 maliyetlen 1500 yaptýðýnda delimde 4/1 hisse vardý,belki 2 üzerine atar hesabýndaydýk olmadý 700 altýna indi,indikçe devamlý ilave ettim,1500 olduðunda kadelmeli hep sattým,1000 altýna inince kademeli aldým,180 maliyet en sonunda 761 oldu,çoðunu satsam uçar gider,çünkü bedellisi var o beni düþündürüyor,bedelli sonunda ya çok yukarýlara yada aþaðýya yani bilinmez denklem,bende kar cebe yakýþýr diye bir miktar sattým 725-797 arasýnda 70 fark var oda bana yeterli sayýlýr,sattýklarýmýn hepsi tavandan gitmiþ yarýn ola hayýr ola...
Bedelliyi SPK onaylamýþ,þimdi top þirkette açýklanmasý beklenecek,bakalým sonuç ne olacak,sanýrým bu haberi alacak olacaklarki tavan çektirdiler,ben en aþaðý 5 tavan diyorum,önceki bedellinin ne olduðunu gördük 300 liradan 4000 tl görmüþtü,bana 2000 yeterlidir,aþaðý basarlarmý onu kendileri bilir,zaten az lotlarý var isterseler bassýnlar bakalým aþaðýya bizde toplarýz,neyse yarýn ve sonrasýnda belli olur herþey...
Yer Ýmleri