690 ulen senin hisseni ...çayım,şirket devamlı kar ediyor karı zarar gösteriyor defterde,hiç kar defterde zarar gösterilirmi,neymiş harcama yapılmış,ulen harcama kardan çalıptamı yapılır,ziktirsin gitsin kottan atsınlar![]()
690 ulen senin hisseni ...çayım,şirket devamlı kar ediyor karı zarar gösteriyor defterde,hiç kar defterde zarar gösterilirmi,neymiş harcama yapılmış,ulen harcama kardan çalıptamı yapılır,ziktirsin gitsin kottan atsınlar![]()
800 yap be lavuklar,ne bu 704-695-bunu buraya yazıyorum bir gün bu rakam gülünç olacak...
Rakamın gülünç olmasını geçtik bu gevur hisse bugün 676 yaptı,maliyeti ne bunların,acaba yine yüklüce zarar bilançomu açıklayacaklar![]()
Valla iyi yükseldi 790 yaptı,bakalım 800 üstüne atacakmı...
Dansöz gibi kağıt 790 yap düş 750,neyse en azından 695 yapmadı,büyük söylemeyeyim belkide 700 altı yapar,çünkü bunda o kapasite var gevur kağıt...
Hazirann ayında investing bir rapor hazıırlamış,neymiş kent çok yükseldi diye.
Kent hissesi, InvestingPro’nun aşırı değerli uyarısının ardından yüzde 35 düştü
Yatırım Fikirleri
Yayın Tarihi 11.06.2025 14:16
Gerçek Değer analizi isabetli çıktı ve Kent’in hissesi Nisan 2024 seviyelerinden önemli ölçüde düştü. Şirketin temelleri önemli ölçüde bozuldu. Gelir 321,9 milyon ₺’ye düştü ve FAVÖK son raporlarda -0,35 milyon ₺ ile negatife döndü. Hissenin şu anki 750 ₺ fiyatı, aşırı değerlemenin tespit edildiği 772,5 ₺ seviyesinden anlamlı bir düşüşü temsil ediyor. InvestingPro’nun en son Gerçek Değer tahmini, yüzde 35,25 daha fazla düşüş potansiyeli olduğunu gösteriyor.
https://tr.investing.com/news/invest...u-93CH-3410464
Ulen 7 aydır ayni fiatta memnunmusunuz döt herifler.LYDYE olmuş 14.000 onu neden görmüyorsunuz,böyle lavuklar yüzünden millette soğuyor,zaten şirketin karlarını yatırımcıdan kaçıran bir firma var,endex olmuş 13500 onu neden görmüyorlar,ortada dönen kara para,alayı hırsız iktidar dahil...
797 tavan çekti bozmadan kapıyı kapattı,bakalım yarın nasıl olacak 3/1 okuttum,çünkü iyice bıtkınlık verdi,maliyetim 761 cıvarıydı,valla iyi direndim bunda,ben zaten tradeciyim,öyle olmasaydı borsada barınamazdım,hiç uzuncu olmadım hisselerde böyle olanlarda mecbursun,180 maliyetlen 1500 yaptığında delimde 4/1 hisse vardı,belki 2 üzerine atar hesabındaydık olmadı 700 altına indi,indikçe devamlı ilave ettim,1500 olduğunda kadelmeli hep sattım,1000 altına inince kademeli aldım,180 maliyet en sonunda 761 oldu,çoğunu satsam uçar gider,çünkü bedellisi var o beni düşündürüyor,bedelli sonunda ya çok yukarılara yada aşağıya yani bilinmez denklem,bende kar cebe yakışır diye bir miktar sattım 725-797 arasında 70 fark var oda bana yeterli sayılır,sattıklarımın hepsi tavandan gitmiş yarın ola hayır ola...
Bedelliyi SPK onaylamış,şimdi top şirkette açıklanması beklenecek,bakalım sonuç ne olacak,sanırım bu haberi alacak olacaklarki tavan çektirdiler,ben en aşağı 5 tavan diyorum,önceki bedellinin ne olduğunu gördük 300 liradan 4000 tl görmüştü,bana 2000 yeterlidir,aşağı basarlarmı onu kendileri bilir,zaten az lotları var isterseler bassınlar bakalım aşağıya bizde toplarız,neyse yarın ve sonrasında belli olur herşey...
Yer İmleri