Sn KARADUMAN,
6 aylýk gelsin , bu arada siz biraz daha araþtýrýn 2014 den sonra neler olmuþ?
Temel mi? teknik mi ? Konjonktur mu?sonra tartýþalým.
Þimdilik kendi yorumumu yazmýyorum, görüþlerinize de saygý duyuyorum ancak katýlmýyorum.
Sn KARADUMAN,
6 aylýk gelsin , bu arada siz biraz daha araþtýrýn 2014 den sonra neler olmuþ?
Temel mi? teknik mi ? Konjonktur mu?sonra tartýþalým.
Þimdilik kendi yorumumu yazmýyorum, görüþlerinize de saygý duyuyorum ancak katýlmýyorum.
valla ben gördüðüme inanýrým..bu kaðýdýn düþüþünü gördüm sanýrým o yýllarda gözaltýna alýnmýþtý..
nasýl olur dedim kendime..
4 yýlda tabikide çok þey deðiþmiþtir.. ama 4 yýl öncede yaþanmýþtýr bunlar..
Þuan 50 seviyelerine götüreceklerini pek düþünmüyorum C grubu mevzusu var. Zaten yýllarca çýkmak için uðraþtý ordan. Yalnýz operasyon bittiyse daha da zor götürürler onu biliyorum iþte. Buna haber gelmezse bu seviyeler de takýlýr iþte. 3-5 kuruþa tamah ediyorlar koskoca dev firma yazýk. düþüncem bu yönde. yatýrým tavsiyesi deðil ya da al sat demiyorum.
Duhul 2009..
😀 😀 😀 😀 😀izleyelim görelim o zaman.
olur olmaz bilemeyiz tabiki..ben temel analizi inkar etmem ama tekniðe daha çok güvenirim..
bu kaðýt eðer daha aþaðýlarda taban yapmazsa zorlanýr yukarý için..yaparsa hedef belli..
herkesin kendi kararý tabiki..araþtýracaksnýz inceleyeceksiniz..
sadece kar açýkladý diye kaðýt uçmaz..
bakalým devamý gelecek mi..
nerden bilelim göstermelik olmadýðýný..
çünkü borsanýn önünde satýþ ihtimali var..
uçan kuþ dahi kurtulamaz bu satýþtan
Ýþte ben de onu diyorum, biraz daha arastiriniz. Cevabý bulacaksýnýz.
para tekniði bozar paradan haber verin
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
valla ben 70 e gelirse araþtýrýrým, yoksa araþtýrmayacam..
dua edin borsa 80 lere gelmesin..
Yer Ýmleri