CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR EYTAN NAMAZ KILANA KADAR PYASADAYIZ.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldm notlardr.Bu bilgilere dayanlarak yatrm karar verilmesi beklentilerinize uygun sonular dourmayabilir
Cumhurbakan Erdoan, ABD'li irket yneticileriyle grecek
NTV Haber
18.09.2018 - 15:09 Son Gncelleme : 18.09.2018 - 15:14
Trkiye
SON DAKKA HABER: Cumhurbakan Erdoan, yarn ABD'li irketlerin yneticileriyle bir araya gelecek. Toplantya 30'dan fazla yneticinin katlmas bekleniyor.
Son dakika haberi!
Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, yarn Betepe’de ABD’li irketlerin yneticilerini kabul edecek.
Cumhurbakanl kaynaklarndan edinilen bilgiye gre, Cumhurbakanl Klliyesi’nde gerekleecek kabulde 30’dan fazla irket yneticisin in hazr bulunmas bekleniyor.
Biliimden gda sektrne birok firma yneticisinin katlaca toplantda Cumhurbakan Erdoan’n Trkiye ile ABD arasndaki ilikiler ve son ekonomik gelimeler konusunda gr alveriinde bulunmas bekleniyor.
gda sektr deyince akla mondelez kent gda geliyor![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldm notlardr.Bu bilgilere dayanlarak yatrm karar verilmesi beklentilerinize uygun sonular dourmayabilir
Bu uyuz eekten bi halt olmaz. Bir furya karsa belki diyorum belki onlara katlr. Ya da spk nn bir zorlamas felan olursa yle de olabilir. Tam bir eek. C grubundaki gibi sama sapan hacim yapmaya balad yine. Piyasadaki halka akl artmad srece gel gellerle kurua tamah etmeye devam ederler. Hakikaten u seviyeler o kadar komik ki ne diyim bilemedim. Yani dolarn u seviyelere geldii dnemde genel anlamda reel kesim senetleri geri kald. llaki gidecekler de bu eek gider mi onu bilmiyorum![]()
Duhul 2009..
Merhaba arkadalar, foruma yeni katldm. Sizlerle olmak ve sizin edinimlerinizden yararlanmak ok gzel. Ben KENT'in ok yakn bir zaman iinde hareketleneceini dnyorum. unu unutmamak lazm ki sonuta bu kat 55-60 TL. fiyatlardan ykselerek 180'li seviyeleri grd. Sonuta okta ktmser olmamak gerekir diye dnyorum. Ben, KENT'in biz kk yatrmclar da sevindireceini dnyorum. Siz de tahmin edersiniz ki eer bu kat hareketlenir ise bir zamanlarn AKSU Enerji kad gibi olur. Alta tavan tavan.. Ve bir daha almak zor olur. Sabr edip bekleyeceiz. Frsatlar hali hazrda devam ediyor, yani daha hareketlenmeden benim gibi kk yatrmclarn bu kad toplamas gerektiini dnyorum. Sonuta her insan hemen para kazanmak ister. Ama sabr... Sra bize de gelecek.. Kolay deil, Biraz daha sabr..Sayglar...
endeksi gtne takan yok vay anasn ne iin var bistte?
New York, California’dan 3 saat ileride ancak bu California’y yava yapmaz.
Kimi 22 yanda mezun olur ama salam bir i bulmak in 5 sene bekler.
Kimi 25 yanda CEO olup 50 yanda lrken, kimi 50 yanda CEO olur 90’n grr.
Kimi evlenirken kimi bekar kalr.
Obama 55 yanda emekli oldu, Trump 70 yanda greve balad.
Bu dnyadaki herkes “kendi zamanna” gre yaar.
Etrafndaki baz insanlar senden bir adm ileride gzkebilir, bazlar ise senden geride gzkebilir.
Ancak herkes kendi yarnda..kendi zamannda…
Onlara kskanlk da besleme taklit de etme.
Onlar kendi zamannda, sen kendi zamannda yaayacaksn..
Hayat harekete gemek iin doru zaman beklemektir.
yisi mi sakin ol.
Ge kalmadn.
Erken de deil.
Tam zamannda yayorsun.ytd
DUYGULARLA OYNAMAK KTDR.
Mesleine ya ak olacaksn yada muhta
Yer mleri