uzun yatrmc adna uygun davran uzun dn bu arkada iyi oku bak daha dzgn Trke ile yazm baka hisseler gibi bor kapamak iin bedelli yapmyor kent kasada net paras var ayrca yaplacak olan yeni fabrikaya yeni sermayesinin 1.2 kat para ile kurulacak fabrikay dnerek alyor alanlar

Originally Posted by
tomarzali
Tm kk yatrmclara selam ;
Sayfa 250 deki tomarzali olarak yazm bir kez daha okuyun!!!
Blnme sreci/beklenti/detayl aklamalarm var.₺Hisse adedim hala ayn₺
Bu sayfada benim gibi 200.TL maliyet altnda olan ok nadir yatrmclar var.(dip not :83000 endeks te 130-150.TL bandnda maliyetim merak edenler iin)
Hikaye ve Beklenti yeni balad bir hissenin ilem gren fiyat ve irket deerini kartrmayn.Sosyal medyada kendini ok stad zanneden ve spek uaklar ahkam kesiyor )
Siz kendi kararnz verin!!!!
(Covit srecinde Trkiyede ilk Vaka Ankarada 13.03.2020 de grldnde RTALB denen kit reticisi hissenin adedi 1,85TL idi sadece 5.000.TL lik aldm 2 ay tuttum sattm fiyat ryamda bile grsem inanmayacam rakam)...neyse sonuta irket fiyatlarn hikayesi/yks belirler
Kendi ortak olduumuz irketimiz K E N T e gelelim ;
SPK onayndan sonra 4 haneli rakamlardan almak isteyenler borsa tarihinde 2.Afyon gibi benzetmeler olacak yine pahal diyecekler
Derlerrrr (siz boverin) halka aklk oran %1 in altndaki bir irkete ortak olmak,byme stratejisi ve hikayesi olan irketin hissesi burdan satlr m acaba ?
Yeni Kent/Rhan vs...beklenti(bedelsiz) yolun bandayz....
Evladiyelik bir ortaklk deil torunlarma saklyacam.
12.06.2020 de onay geldikten sonra grmek zere....
Yukardaki tm yazdklarm SPK mevzuaat gerei ynlendirme ve beklentiye sokmamakla beraber AL/SAT tavsiyesi niteinde deildir.
Her yatrmc akl bali ve Reitse kendi kararn rzai hilafi ile verebilir...
“Evde KAL Trkiyem”
AT yar Gibi borsa dan Tyo bekleyenlere yatrm tavsiyesi iermez yazdklarm ngrlerim arkada sohbeti dnmek gereklidir almak satmak size aittir nk para sizindir ..
Yer mleri