Takastaki hsbc deki 2.300.000 hisse kimin.isterse satabiliyormu.çünkü kaptaki sermaye yapýsýnda dolaþýmdaki pay 156.000.ytd
O hisse zannedersem þirket hissesi içsel
Durumda ytd
0,01 tl uzerýnden basvurulmus.ama 1 tl nomýnal bedel uzerýnden kullandýrýlacaktýr cumlesý net olarak olmadýgýndan onu eketmýsler.ýlk basvuru ýle ýkýncý basvuru arasýndaký fark cumlesý budur.
þu yazdýgýnýz 0,01 ne kardeþým 1 tl olarak guncelleyýn tadýl tasarýsýný yenýden o halýyle basvurun dýyor.
þekli hata.zaten ben mail attým mali iþlere yanlýþ yazmýssýnýz duzeltýn profesyonellerle calýsýn dýye.
Prýce-deloýtte-ernst and young- kpmg gýbý denetým sektorunde profesyonel sýrketler var bu ýslere bakan.
Duzeltýp tekrar basvuracaklar. Konu usül hatasý baþa býrsey degýl.
ondan baþka bir ayrýntýda þu her bir 100 pay için 1 lot burayý okudunuz mu son paraðraf
Yukarýdaki açýklamalar kapsamýnda Þirket pay sahiplerince yeni pay alma haklarýnýn 1,00 TL
nominal deðerli 1 lot (100 adet) pay için 1,00 TL üzerinden, toplam %659,20 oranýnda
kullanýlmasýna ve her pay sahibinin, yeni pay alma haklarýný Þirket Esas Sözleþmesi'nin 8.
maddesi uyarýnca, sermaye artýrýmý öncesinde sahip olduklarý pay oranýnda artan sermayeden
hisse almak suretiyle kullanabilmesine,
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
OKUDUM OKUDUM.MALUMUN ÝLANI ZATEN O.
SERMAYE ARTTIRIMIN ONCESINDE 100 LOTUN VARSA 100 LOT UZERINDEN HISSE ALIYORSUN.PAYIN NE KADARSA SERMAYE ARTTIRIMI ONCESI SERMAYE ARTTIRIMI SONRASI O KADAR PAY ALIRSIN DIYOR.
MALUMUN TURKCEYE DOKULMUS HALI.
Malý ýsler departmaný eksýk tasarý hazýrlamýs.guncelletýyorlar.
acýk soylýyeyým baþak gecmýsler malý ýslerle ne býcým ýs yapýyorsunuz demýsler.(aslýnda býr yerde de denetým sýrketýyle ymm sýrketýyle dalga gecmýsler ne býcým sermaye arttýrýmý basvurusu bu dýye)
denetým sýrketlerýnde utanc vesýkasýdýr bu tur ýsler..karýsmýstýr sýmdý orada ortalýk...
ee ýslerýný dogru yapsalardý..
þurda þöyle birþey var.eðer bu düzeltmelerde spk onay süresi uzuyormu.bence uzuyor neden derseniz böylebir hata olmasa bugünkü bültende olabilirdik.bence bilerek yapýlmýþtýr.denetim firmasý PwC BAÐIMSIZ DENETÝM VE SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK A.Þ.türkiyede önde gelen firmalardan.ytd
Yer Ýmleri