Originally Posted by
nana
elbet kar realizasyonlarý olacak.. fakat fiyatlar þöyle þiþti vs deðerlendirmelerine katýlmýyorum.. 2.el araç piyasasýný gören varsa fiyatlarýn nerden nereye geldiðini görüyordur..
Kent Gýda 2019 3 aylýk karý 3.900.000 TL iken, 2020 ilk 3 ayýnda bu rakam 39 milyon yani tam 10 katýna yükselmiþ durumda.. üstelik yýlýn ilk 3 ayý KENT CÝROSU için ayrýcalýklý bir dönem deðildir.. Bayramlarýn olduðu dönemlerde cirolar belirgin bir þekilde artar.. inþallah bedelli süreci ile birlikte 2020-2.ve 3.dönem karlarýnda da ciddi farký göreceðimizi tahmin ediyorum.. Ve de ihracat.. ortaklara, ülkemize hayýrlý olsun inþallah.. Yatýrým tavsiyesi deðildir, herkes yorum ve deðerlendirmesini kendisi yapacaktýr.
yatýrým devam ediyor..
þöyle akýllý yorumlar ile gelin çok þiþmiþmiþ batmýþ þirket ekiz kimya bile %15000 yapmýþ bunun beklentilerini düþününce ve piyasadaki lot sayýsýný düþünce neden olmasýn derler bilenler topluyor gelip çamur atan da çok böyle mantýklý yorumlar da tþkler dostum
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri