düþük halka açýk oraný ile hisse adedini çarpýp, deðeri þundan büyük oldu demek doðru deðil bence.. yaklaþýk 2,5 milyon hissenin 154 bini filan borsada.. %1 bile deðil dolaþýmda olan... dolayýsýyla az hisse deðerli... Haa fiyat yeri geldi mi düþecek te.. Ancak önümüzde ,
;
1) %659 bölünme gerçekleþecek inþallah, bana göre bedelsizden farký yok.. hisse fiyatý 1000 üzerinde, yeni bir hisseye verilecek tutar 1 TL (SPK onayýný bekliyoruz..)
2) Bedelli arttýrýmýný borca batýk zararlý olumsuz bazý þirketler gibi deðil,
Uluslararasý pazarlarda da payýný arttýracak Gebze'de 50 milyon USD'lik kapasite arttýrýmý saðlayacak yatýrým finansmanýnda kullanacak.. Yatýrým baþlamýþ durumda..
3) yatýrým tamamen bitince..
_ ÜRETÝM ARTACAK..
_ CÝRO ARTACAK..
_ CÝRO ÝÇÝNDEKÝ ÝHRACAT PAYI ARTACAK..
_ ve KAR ARTACAK, ÞÝRKET BÜYÜYOR DAHA DA BÜYÜYECEK inþallah..
4) HÝSSE FÝYATI 10 YILDIR 120- 200 ARASI DOLAÞIYORDU..Bu hikayalerle birlikte geleceði de fiyatlayarak hedefine gidiyor..
5) Þirketin Resmi sermayesi 28 milyon 900 bin.. 2020 mart sonu itibariyle ÖZSERMAYESÝ 500 milyon TL civarý.. Nakden bedelli giriþinden sonra ÖZSERMAYE 700 milyon TL civarý olacak.. ilave yeni dönem karlarý ile özsermaye daha da artacak..
6) Kent Gýda 2019 ilk 3 ay karý 3.900.000 TL... 2020'nin ayný döneminde kar tam 10 katý , 39.000.000 TL civarý.. Ki esas cirolarý anlamlý bir þekilde bayram dönemlerinde daha da artar.. Ýnþallah aðustos içinde gelecek kar beklentim daha da yüksek..
TEKRAR TEKRAR ÞÝRKETÝN PÝYASA DEÐERÝNÝ , % 1 bile olmayan halka açýklýk oranýna göre ÞU þirketlerden büyük demek bana bu gerçekliðe göre salt ifade edilebilecek biþey deðil.. bölünme süreci.... kurban bayramý ve bilançolar ..
Her bilgi önümüzde.. okuruz ,deðerlendiririz, yatýrým yapar yada yapmayýz.. alýrýz ya da satarýz.. inþallah herkes umduðu þekilde ortaklýðýna karar verir, alýr veya satar kar eder..tüm görüþlere saygýyla.. YTD

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri