Teorik eþleþme tavanRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik eþleþme tavanRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Fiyatlamaya bakarsa da halkbankasý 0.40 iþlem görüyor ozman halk bank batýk bir banka?Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namýk Kemal
Tavan olmassý elbette elinde hisse olanlar için iyi. Ben yeni girmiþ ve-veya yeni hisseye girmek isteyenleri uyarýyorum. Nereden döneceði belli olmayan bir hisse. Belki tavan serilerine devam eder kim bilir? Halka açýklýðý çok az ve mal toplu çünkü. Halkbank ise malum siyasi olaylar nedeniyle çok ucuz fiyatlardan iþlem görüyor. Bankalar ve holdingler þu an borsanýn en ucuzu. Ben böyle bir þey görmedim Para küçük -orta ölçekli hisselerle takasta piyasa açýklýðý en az olan hisselere akýyor. Bir balon var. Bu balon patladýðýnda çok canlar yanar.
Bankalarýn hareket etmemesi çok ilginç endex olmuþ 120 bankalar hala 95 bin seviyesinde bu persembede haber çýkmazsa bakalým ne olacak3000 den mi bolunecegiz heuehueheueh
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namýk Kemal
Teknik Analizciler, aþýrý alým veya aþýrý satým bölgesine giren hisse senetlerini tüm hisselere uygulanan analiz metodunu uyguluyorlar, gördüðüm kadarýyla.
Halbuki, Kent Modeli, bana gösteriyor ki; PD, DD, FK oraný vs. gibi oransal ve geçmiþe özgülenmiþ verilerden aþýrý alým bölgesini anlatamýyorlar biz küçük yatýrýmcýya.
Aþýrý alým bölgesindeki Kent, QnBF vs hangisi olursa olsun bir hisse senedi; bana göre, yastýk altýnda tutma iþtahý yüksek, halka açýklýk oraný düþük olmasýnýn gözden kaçýrýlmamasý gereken diðer faydasý olan, "þirketin finansmanýnda hissedarýn hýzlý katýlým olanaðý" ve temel analiz kapsamýndaki beklentiler fiyatý belirliyor diye düþünüyorum. Kentte bekliyorum.
Ayrýca, Hisse.net KENT forumu; gerçekten benim açýmdan bilgilendirici ve genellikle seviyeli tartýþma ortamýna sahip. Kýrmayalým birbirimizi. Acemi yatýrýmcý, saçma gelen sorularý sorsa bile, güzel ülkemizde, yeni geliþen yerli yatýrýmcýlarýn bilinçlendirilmesi için siz bilen ustalarýmýza (üstatlara) ve sabrýnýza ihtiyacýmýz var.
KAP'ta yer alan yatýrým tablosunu in91 milyonu aþan paranýn büyük bir kýsmýnýn makine-teçhizat yatýrýmýna ve paketlemeye gideceði; 2019 yýlýnda baþlayan (genellikle 2 yýl sürebilen) teþvikli bir yatýrýmýn gerektirdiði özkaynak temini ile finansman konusunda bizim de bir payýmýz olacak.
Herkese saygýlarýmý sunuyorum.
Kenti izlemeye devam. YTD
bende 390 lýradan gs aldým adnan polat zamanýnda bedelsýz verecek dýye..hýsse bedelli vere vere düþe düþe 2-3 lýraya dustu.ilk niþanlým kactý niþaný atarak(iyi olmuþ paraya niþan kýymýþ bunu anladýk.ileride daha çok parasý var diye baþkasýna da giderler bu türler)
ne deseler gülüp geçiyoruz artýk....
Ama bu kadar abuk subuk hesaplar yapýyorlar olacak iþ deðil...
Yahu kardeþim rüçhanýn fiyatý borsada belli zaten karþýnda duruyor.2500 den satarsan rüçhaný 2500 hesabýna geçer..neden 1 tl geçsýn.bu kadar kabzýmal olur mu býr ýnsan.
Yer Ýmleri