Originally Posted by
nana
AYNEN
vkfyo özellikle takip ettim, ordaki arkadaþlara da caný gönülden karlar etsin istiyorum Arefe hürmetine..
Ancak KENT gýda üstüne çok geldiler, ne kadar gelseler 1-2 günlük bu hareketleri de hepimiz hazmetmemiz lazým.
Bedellimiz önümüzde inþallah
Bilgi olsun diye sunuyorum, gelelim VKFYO
* 27.02.2020 spk'ya 20 milyon olan sermayesini %50 bedelli arttýrýyorum diye müracat ettiði gün fiyat 1,70 TL
* 21.05.2020 SPK onaylamýþ, fiyat 1,90 TL
* 25.06.2020 Rüçhan pazarý baþlangýç günü fiyat 2,49 TL
* 09.07.2020 Rüçhan pazarý bitmiþ fiyat 6,29 TL
ve bugün, Rüçhan pazarý bittikten sonraki 15. iþ günü FÝYAT 13,06 TL , tüm yatýrým yapan herkese caný gönülden bol kazançlar inþallah..
KENT GIDA %659 (bedelsiz gibi) bedelli yapmýþ.. yatýrým, karlýlýk, ihracat, yeni karlar ve üzerine (SPK uyarmýþ) bilançosunda biriken devasa geçmiþ yýl karlarýný daðýtacaðým ve ilk genel kurulda gündem edeceðim taahüdüyle yönetim kurulu kararýný 10 gün önce KAP haberi ile duyurdu.. birileri baþladý þöyle uçtu, böyle þiþti.. piyasa deðeri þunu geçti vs.. elbet haklýlýk paylarý vardýr ancak 10 yýldýr hisse primlenmemiþ, kar daðýtmamýþ, bedelli bedelsiz vermemiþ.. önünde an hissedarý ile Mondalez'le birlikte iç piyasanýn çok üzerine çýkacak üretim üssü ve ihracat odaklý güzel bir YENÝ KENT HÝKAYESÝ var.. normal, gündem etmeleri.. ama bu þu demek deðil.. al yada sat.. önümüzde bedelli onayý inþallah aksamadan gelir, gerisi herkes kendi bilir..
ancak KENT GIDAYA DA BU KADAR HAKSIZLIÐA BU DA BENÝM HAYKIRIÞIM OLSUN..
Hayýrlý bayramlar dostlar þimdiden..
Yer Ýmleri