Gökay bey teþekkür ederim çok güzel bir bilgilendirme olmuþ.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Gökays.Daha önceki sayfalardan birinde de "Halka açýk þirketler için istisna" durumunu anlatmýþtýnýz, çok teþekkürler.
Ara bilanço karý bedelsiz potansiyelinin konusu olamaz.2020 yýlsonu karýna bakmak gerekecek.Beklentim yüksek.
Bu bilgilendirme nedeniyle ayrýca saygýlarýmý sunarým.
YTD.
evet kar payý ýcýn 12 aylýk býlanco baz alýnýr.ve býr sonraký donem(yýl) yonetým kurulu kar dagýtým polýtýkasýna gore kar payý dagýtýp dagýtmayacagýný karara baglar.ve bu kararý genel kurulun onayýna sunar.
Dedýgýmý tekraren belýrtmek ýsterýmký ruchanlar acýldýgýnda serbest marjdan acýlacak o gun.sonraký gunlerdede yuzde 50 tavan taban marsýna acýk olacak..
Burada 3-5 tabanda yaptýgýný 1 gun ýcýnde cýkartýr ýsterse.ýsterse 3 gunde ...satýyorum tabana mal yýgdým býttým demenýn trajý komýk cumleler oldugunu tabana satýs yazmayýn tavan tavan gýdelým gýbý cumlelerýn ise hýcbýr ýse yaramayacagýný zamanla anlayacaklardýr.
Ruchan pazarý....altýn cumle burada yatmakta....elýnýzdeký hýsselerý almak ýstýyorlarsa ký fýkrým bu yondedýr ruchan pazarýnda kaldýrýp kaldýrýp alýrlar....
Nacýzane fýkrým olup hýcbýr yatýrým tavsýyesý ýcermez.
Bedelli Sermaye Artýrýmýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnýn Tescili:
03.06.2020 tarihli KAP açýklamamýzda belirttiðimiz, SPK'nýn talebi doðrultusunda bedelli sermaye artýrýmýnýn esaslarýna iliþkin alýnan 03.06.2020 tarih ve 2020/13 sayýlý güncel yönetim kurulu kararý Gebze Ticaret Sicili Müdürlüðünce 09.06.2020 tarihinde tescil edilmiþtir.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla arz olunur.
Armagan, Beyhan <Beyhan.Armagan@mdlz.com>
16 Haziran Sal 13:12
Alýcý: ben
Merhaba esasen güncelleme duyurusunu bir daha yapmaya gerek yok. Güncellenmiþ YKK nýn SPK ya iletilmesi yeterli zira baþvuru yenileniyor sadece YKK SPK niiýn istediði formatta yeniden düzenleniyor. Baþvurunuz halen SPK incelemesinde devam ediyor (yazdýgým gýbý þeklen olan býr hata oldugunu soyluyoryený formatta basvuru 09.06.2020 tarýhýnde tescýl olundugunu belýrtýyor.Yaný yený formattaký basvuru tarýhý 09.06.2020)
Bilginize
KISACA BIR SORUN OLMADIGI SADECE ACEMILIKTEN BASVURUDA HATALAR OLDUGU NET GORUNUYOR..
RUCHANLARA ODAKLANMAK LAZIM ..FIYAT NASILSA ORADA OTURACAK...BURALARI SU ANDA SINEK VIZILTISIDIR.BEDELLÝYE KATILMAK ÝSTEYEN ÝÇÝN ÞU ANDA 5000 OLSA NE OLACAK 1500 OLSA NE OLACAK?ZATEN RUCHAN PAZARINDA OTURACAK BUTUN RAKAMLAR)RUCHANLARI 7000' E DE GOTURURLER 500 LIRAYA DA INDIRIRLER.AMA INDIRIRLERSE EMIN OLUN ESKIYI FAZLA INDIREMEZLER.MALIYETLER COK YUKSEK CUNKU..
ALIP 3-5 GUN SONRA SATMAK ISTEYENLERIN VIZILTISINDAN BAÞKA BIRSEY DEGILDIR SATMAYIN DIYE BAGIRIP DURMAK.GIRIN CHAT SITESINE ORGANIZE BIR SEKILDE SATMAYIN TABANA DIYE FARKLI HESAPLAR KULLANARAK YAZIYORLAR..TABAN OLSADA TAVAN OLSADA BIRSEY DEGISMEZ BEDELLIYI GORMEK ISTEYENE.RUCHAN PAZARINDA ORTAYA CIKAR HERSEY..YUKSEKTEN BOLSE DE RUCHAN PAZARINDA BELIRLENIR HERSEY DUSUKTEN BOLSEDE RUCHAN PAZARINDA BELIRLENIR HERSEY...DEDIKLERIM BEDELLIYE KATILMAK ISTEYENLER ICIN GECERLIDIR.
UMARIM AYDINLATICI OLMUSTUR.
SAHSI FIKRIM OLUP YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
Emeklerýnýz ýcýn ayrýca saygýlarýmý sunuyorum..
Son düzenleme : GÖKAY5; 01-08-2020 saat: 23:14.
Bizi bilgilendirdiðiniz için çok teþekkür ediyorum, saðolun
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada aslýnda herþey temel analiz etrafýnda dönüyor teknik analiz bize hareket ne zaman baþlayacaðýný düzeltmelerin olasý yerlerini gösteriyor güzel bilgiler ve bu bilgileri kent sayfasýnda iþin ehli kisilerden görmek güzel varolunBorsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri