Bedelli Sermaye Artýrýmýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnýn Tescili:
03.06.2020 tarihli KAP açýklamamýzda belirttiðimiz, SPK'nýn talebi doðrultusunda bedelli sermaye artýrýmýnýn esaslarýna iliþkin alýnan 03.06.2020 tarih ve 2020/13 sayýlý güncel yönetim kurulu kararý Gebze Ticaret Sicili Müdürlüðünce 09.06.2020 tarihinde tescil edilmiþtir.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla arz olunur.
Armagan, Beyhan <
[email protected]>
16 Haziran Sal 13:12
Alýcý: ben
Merhaba esasen güncelleme duyurusunu bir daha yapmaya gerek yok. Güncellenmiþ YKK nýn SPK ya iletilmesi yeterli zira baþvuru yenileniyor sadece YKK SPK niiýn istediði formatta yeniden düzenleniyor. Baþvurunuz halen SPK incelemesinde devam ediyor (yazdýgým gýbý þeklen olan býr hata oldugunu soyluyoryený formatta basvuru 09.06.2020 tarýhýnde tescýl olundugunu belýrtýyor.Yaný yený formattaký basvuru tarýhý 09.06.2020)
Bilginize
KISACA BIR SORUN OLMADIGI SADECE ACEMILIKTEN BASVURUDA HATALAR OLDUGU NET GORUNUYOR..
RUCHANLARA ODAKLANMAK LAZIM ..FIYAT NASILSA ORADA OTURACAK...BURALARI SU ANDA SINEK VIZILTISIDIR.BEDELLÝYE KATILMAK ÝSTEYEN ÝÇÝN ÞU ANDA 5000 OLSA NE OLACAK 1500 OLSA NE OLACAK?ZATEN RUCHAN PAZARINDA OTURACAK BUTUN RAKAMLAR)RUCHANLARI 7000' E DE GOTURURLER 500 LIRAYA DA INDIRIRLER.AMA INDIRIRLERSE EMIN OLUN ESKIYI FAZLA INDIREMEZLER.MALIYETLER COK YUKSEK CUNKU..
ALIP 3-5 GUN SONRA SATMAK ISTEYENLERIN VIZILTISINDAN BAÞKA BIRSEY DEGILDIR SATMAYIN DIYE BAGIRIP DURMAK.GIRIN CHAT SITESINE ORGANIZE BIR SEKILDE SATMAYIN TABANA DIYE FARKLI HESAPLAR KULLANARAK YAZIYORLAR..TABAN OLSADA TAVAN OLSADA BIRSEY DEGISMEZ BEDELLIYI GORMEK ISTEYENE.RUCHAN PAZARINDA ORTAYA CIKAR HERSEY..YUKSEKTEN BOLSE DE RUCHAN PAZARINDA BELIRLENIR HERSEY DUSUKTEN BOLSEDE RUCHAN PAZARINDA BELIRLENIR HERSEY...DEDIKLERIM BEDELLIYE KATILMAK ISTEYENLER ICIN GECERLIDIR.
UMARIM AYDINLATICI OLMUSTUR.
SAHSI FIKRIM OLUP YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
Emeklerýnýz ýcýn ayrýca saygýlarýmý sunuyorum..
Yer Ýmleri