Ben 5000'lere gitmesini beklemiyordum elbette. Daha doðrusu gitse de gitmese de beni þaþýrtmazdý. Tahtada trendi takip ettim. AKD ve ortalama maliyetlere göre kendimce bir yol çiziyordum. 500 bandýnda 1,5 ay süründüðünde de bu nedenle satmadým. Tek emir gelmeseydi þuan çok farklý þeyler konuþuyor olacaktýk inancýndayým. SPK eðer bu kararý KY'yi koruma amaçlý aldýysa þunu bize açýklamak zorunda: Bu hissede piyasayý bozucu iþlem yapanlar kim ve ne zaman hangi seviyelerde alýp sattýlar. KY'yi bu þekilde korursun. Kaðýt tavan tavan yürürken ismini zikredip baþýmý belaya sokmak istemediðim þahýslarý görmezden gelip bu adamlar tahtadan gittiðinde küçük yatýrýmcýyý tek emir gibi karanlýk bir kuyuya atýp uzaktan seyretmezsin. Küçük yatýrýmcý bu hissedeki varsa manipülatif hareketi bilse, SPK bu durumu halka þeffaf þekilde açýklasa sizce adamlar çocuðunun ameliyat parasýný bu hisseye yatýrýrmý? Sen bu adama yeter açýklamayý yapmýyorsun ama bir gün geliyor dur bakalým hemþerim yok öyle hisseyi satmak kafana göre diyorsun. Bunun akla mantýða sýðar bir tarafý yok. Ceza varsa þuç vardýr suçlu vardýr. Açýkla o suçluyu bilelim. Tabi yandaþ deðilse o suçlu !!
Borsada herkesin adýný ezberlediði þahýs mitinglere 1000 tane otobüsle adam taþýyorken SPK bu adama elbetteki elini süremez. Neyse, sizin fikirlerinizde çok kýymetli. Yanýlýyor olabiliriz tabiki. Hepimizin hakkýnda hayýrlýsý olsun. Benim sýkýntým yok. Dediðim gibi maliyetim þuanki küsüratýn yarýsý bile deðil. Allah ihtiyacý olan parayý buraya yatýrýp gelir bekleyen savunmasýz yatýrýmcýlarý bu yamyamlarýn elinden korusun demekten baþka bir þey gelmiyor elimden.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri